• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I. ŽNL BJELOVARSKO-BILOGORSKA – 4. KOLO

PET U GOSTIMA DOBILI NK KAMEN I NK ROVIŠĆE

Od sedam odigranih utakmica, u četiri su bili bolji domaći, jedna je završena neriješenim rezultatom i u dvije su slavili gosti

E-mail Ispis PDF

Ovog vikenda odigrane su utakmice četvrtog kola I. ŽNL BBŽ. Od sedam odigranih utakmica, u četiri su bili bolji domaći, jedna je završena neriješenim rezultatom i u dvije su slavili gosti.

U Gudovcu je NK Lasta ugostila NK Zdenku iz Velikih Zdenaca. Krešimir Crvenka u 50. minuti postiže gol za pobjedu gostiju rezultatom 0:1. Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo u Gudovcu.

NK Sloga iz Bjelovara ugostila je NK Tomislav iz Bereka. Gosti pogotkom Zorana Kočiša u 80. minuti ostvaruju pobjedu s 0:1.

U Velikoj Pisanici gostovao je NK Kamen iz Sirača. Domaći NK Bilo uspio je ostvariti visoku pobjedu rezultatom 5:1. Već u sedmoj minuti Stjepan Jurić postiže gol za domaće te zabija još jedan u 17. minuti. Martin Cajner mu se pridružuje golovima u 38. i 46. minuti. Mario Bališ postiže gol za goste u 49. minuti. Konaćan rezultat postiže Stjepan Jurić golom u 60. minuti.

NK Dinamo iz Predavca ugostio je NK Garić iz Garešnice. Nakon 90 minuta utakmica je završena neriješenim rezultatom 2:2. Prvi gol za domaće postigao je u 23. minuti Dejan Drenovac. U 32. minuti Antoni Mihatović golom za goste izjednačuje rezultat. Nikola Karanović pogotkom u 37. minuti dovodi goste u vodstvo. Pogotkom Bojana Bakšaja u 64. minuti domaći izjednačavaju rezultat.

Čazma je ugostila NK Rovišće koji se vratio doma bez ijednog pogotka i sa čak pet primljenih golova u svojoj mreži. Prvi gol za domaći NK Čazmu postigao je već u osmoj minuti Božo Vuković. Niz golova su nastavili: u 29. minuti Ivan Stjepanović, u 61. minuti Boris Trivunov, u 80. minuti Josip Stjepanović te u 87. minuti Božidar Mavrić postiže gol za konačni rezultat od 5:0.

NK Omladinac iz Čurlovca ugostio je NK Bilogorac iz Velikog Trojstva te ih pobijedio s 1:0. Pobjednički gol postigao je tek u 90. minuti Boris Drlja.

U Daruvaru je gostovao NK Hajduk iz Hercegovca i izgubio s rezultatom od 2:1. Prvi gol za domaći NK Daruvar dao je u 30. minuti Marko Bublić. U 72. minuti Ivan Plantek izjednačava rezultat postignutim golom. Šest minuta poslije, u 78. minuti, Marko Bublić ponovo postiže gol za pobjedu domaćih.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 23 Rujan 2013 11:47 )