• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I. ŽNL BJELOVARSKO-BILOGORSKA – 5. KOLO

BILO PREGAZIO TOMISLAV U BEREKU

Od sedam odigranih utakmica, u četiri su slavili domaćini, dvije su završene neriješenim rezultatom i u jednoj su pobjedu gosti odnijeli kući

E-mail Ispis PDF

Ovog vikenda odigrane su utakmice petog kola I. ŽNL BBŽ. Od sedam odigranih utakmica, u četiri su slavili domaćini, dvije su završene neriješenim rezultatom i u jedonoj su pobjedu gosti odnijeli kući.

NK Hajduk u Hercegovcu je ugostio NK Lastu iz Gudovca koji su se vratili doma s ubilježenim još jednim porazom iako su poveli golom Roberta Bertića u 26. minuti. Ivan Plentak postiže gol u 32. minuti za domaće i izjednačava rezultat. Pred kraj prvog poluvremena, u 45. minuti, Ivan Stankić postiže pogodak ta domaće koji preuzimaju vodstvo. U 65. minuti domaći učvršćuju svoj rezultat pogotkom Mateja Žgele. Dalibor Banić postiže gol u 74. minuti za goste te postavlja konačni rezultat od 3:2.

U Velikom Trojstvu gostovao je NK Daruvar te izgubio od domaćeg NK Bilogorca. Prvi gol za domaće zabio je Tomislav Biljan u 24. minuti. Gosti su uspjeli izjednačiti pogotkom Marija Novosela u 31. minuti. Pobjednički gol za domaće postiže Antonio Fleković u 77. minuti te postavlja konačni rezultat od 2:1. Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo u Velikom Trojstvu.

NK Omladinac došao je u goste u Rovišće i nije uspio savladati domaće koji su se borili do samog kraja. Gosti su prvo poluvreme završi visokim vodstvom od 1:3, no nakraju je NK Rovišće uspjelo preokrenuti rezultat i pobijediti sa 4:3. Već u trećoj minuti Josip Markešić postiže gol za domaće. Gosti uspijevaju izjednačiti već u devetoj minuti pogotkom Borisa Drlja. Josip Veljačić postiže gol za goste u 11. minuti i dovodi ih u vodstvo. U 39. minuti opet za goste pogađa Boris Drlja. na početku drugog poluvremena, u 46. minuti Josip Markešić daje gol za domaće, te nastavlja tresti mrežu gostiju do konačnog rezultata i to u 58. te 72. minuti.

U Garešnici NK Garić ugostio je NK Čazmu te nakon odigranih 90 minuta igre nije postignut niti jedan pogodak. Tako je ovo prva utakmica bez pogotka ove sezone.

I utakmica u Siraču, gdje je NK Kamen ugostio NK Dinamo iz Predavca, završila je neriješenim rezultatom. No, ipak je za razliku od Garešnice bilo postignutih golova. U 14. minuti Seba Jaković postiže pogodak ta goste. Robert Čalić, golom u 38. minuti, izjednačava rezultat. Domaći prelaze u vodstvo pogotkom Maria Jažabeka u 70. minuti, ali u 75 minuti Seba Jaković postiže svoj drzgi gol i izjednačava rezultat na 2:2.

NK Tomislav iz Bereka je ugostio NK Bilo iz Velike Pisanice i doživio »potop«. Gosti su došli u vodstvo pogotkom Hrvoja Kastlingera u 14. minuti. Bojan Verić povećava prednost za goste golom u 18. minuti. U 29. minuti Ranko Kesić postiže gol za domaće. No, gosti nastavljaju dalje tresti mrežu domaćih. U 47. i 55. minuti pogađa Kristijan Jurić. Za domaće, u 69. minuti, pogodak postiže Zoran Koćiš. Već u istoj, 69. minuti, mrežu domaćih pogotkom prvo trese Hrvoje Kastlinger, a nastavljaju u 80. minuti Martin Cajner i u 86. minuti Hrvoje Molnar koji postiže i konačni rezultat od 2:7.

U Velikim Zdencima je gostovala NK Sloga iz Bjelovara koja je i ovaj put zabilježila poraz, a njeni igrači nisu uspjeli zatresti mrežu protivnika. Prvi gol za domaći NK Zdenka postiže u 34. minuti Krešimir Crvenka. Niz su nastavili: Matej Lukenda u 54. minuti, Igor Novaković u 59. minuti, Robert Milobara u 72 te ponovo Matej Lukenda u 81. minuti.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 30 Rujan 2013 12:09 )