• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


II. HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA CENTAR

POBJEDA POMAKNULA BJELOVARČANKE NA DRUGO MJESTO

Uvidjevši da gošće ne mogu biti nikakva prijetnja, Štimac je dao priliku svim odbojkašicama koje su do sada više sjedile na klupi nego što su igrale

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR U dvorani I. osnovne škole Bjelovar ŽOK BJELOVAR i OK ČAKOVEC odigrali su 3:0 (25:9, 25:14, 25:12). Sudili su Marijan Grgić i Petar Kolar. Za ŽOK BJELOVAR igrale su Ana Marija Štimac, Josipa Bošnjak, Ana Marija Užarević, Sara Krmpotić, Jelena Vasić, Dora Milaković, Željka Crkvenac, Vanessa Breškić, Klara Jurišić i Dorote Jelić Balta uz trenera Stanka Štimca.

Za OK ČAKOVEC nastupile su Anabela Ciglar, Anđelina Kraljić, Mirna Baksa, Maja Horvat, Karla Remenar, Antonija Hajdinjak, Sara Petak, Vanja Apostolovski, Sanda Novak, Ana Novak i Tara Turopoljac s trenerom Ivanom Vabecom.

Za samo 56 minuta čiste igre domaće odbojkašice savladale su novajlije u ligi, slabašnu ekipu Čakovca s 3:0. U prvom setu domaće su zaigrale svoju igru i dozvolile gošćama da uzmu svega 9 poena. Uvidjevši da gošće ne mogu biti nikakva prijetnja, Štimac daje priliku svim odbojkašicama koje su do sada više sjedile na klupi nego što su igrale. One to povjerenje obilato koriste i uzvraćaju mu dobrom igrom. Tako je u drugom setu na početni servis došla Vanessa Breškić koja uz pomoć ekipe radi seriju od devet poena, te uz pola snage naše odbojkašice dobivaju set sa 25:14, U četvrtom setu zaigrala je i Željka Crkvenac pruživši solidnu igru, a naročito se iskazala na nekoliko dobrih prijema i par dobrih smečeva. Za osamnaest minuta domaće privode set kraju dozvolivši gošćama da uzmu samo dvanaest poena.

– Utakmica nije bila za pamćenje jer protiv ovako slabog protivnika ne možete očekivati od naših djevojaka pravu igru. Važna su nova tri boda i pomak na tablici sa četvrtog na drugo mjesto. Već večeras misli usmjeravamo prema slijedećoj utakmici, a to je sraz s odbojkašicama Vrbovca na njihovom terenu. Samo pobjeda bi nas učvrstila na drugom mjestu i idemo se nadigravati i da istu pokušamo ostvariti. – izjavio je trener Štimec nakon utakmice.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 25 Studeni 2013 13:23 )