• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NA PLESNOM TURNIRU U KOPRIVNICI NASTUPILA 133 PLESNA PARA IZ 36 KLUBOVA

IVANA I KRISTIJAN DO BRONČANE MEDALJE

Svi bjelovarski plesni parovi postigli zapažen rezultat i osvojili su ukupno 3 medalje

E-mail Ispis PDF

KOPRIVNICA U subotu je 23. studenog u Koprivnici u organizaciji Hrvatskog športskog plesnog saveza i domaćina ŠPK ''Koprivnica'' održan bodovni turnir s međunarodnim sadržajem , natjecanje u standardnim i latinsko američkim plesovima za »Trofej grada Koprivnice«. Nastupilo je 133 plesna para iz Hrvatske ,Mađarske, Slovenije i Bosne i Hercegovine iz 36 klubova, a sudilo je 7 sudaca iz Hrvatske.

Natjecanje je održano pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice a samo natjecanje otvorila je gradonačelnica Vesna Želježnjak.

Pobjednici natjecanja su, i to dvostruki, plesni par Alen Lesjak-Emina Mušanović iz ŠPK »Varaždin«, koji su u obje plesne discipline, u standardnim i latinsko-američkim plesovima bili prvi i tako osvojili i dvostruki »Trofej grada Koprivnice«. Osim zlatnih medalja, pokala, pobjednici su dobili i vikend ljetovanje od strane sponzora »PINE BEACH« iz Pakoštana.

Na natjecanju su sudjelovali i parovi ŠPK »H-8« Bjelovar Petar Klinac-Erna Sočec, David Ljevar-Vana Četković, Ivan Novaković-Mateja Novaković te Kristijan Pavičić-Ivana Klimpak. Svi parovi postigli su zapažen rezultat. Osvojili su ukupno 3 medalje. U kategoriji »osnovci D3« plesni par David-Vana osvojili su u standardnim plesovima 2. mjesto i srebrnu medalju dok su u latinsko-američkim plesovima osvojili 3. mjesto i brončanu medalju. Petar-Erna u standardnim plesovima osvojili su 4. mjesto dok su u latinsko-američkim plesovima bili peti. Kristijan-Ivana u latinsko-američkim plesovima osvojili su 5.mjesto dok su u standardnim plesovima bili treći i osvojili su brončanu medalju.

Ivan-Mateja u velikoj konkurenciji osvojili su zapažen rezultat.

Plesni parovi svih uzrasta od šest do 55 godina u svim kategorijama tijekom cijelog dana su u 264 izlaska pred publiku pokazivala svoje plesne vještine u nimalo lakim plesnim koracima bečkog i engleskog valcera, cha cha cha, sambe, tanga, rumbe… No, publika je uživala osim u ljepoti plesa i u lijepim plesnim haljinama. Na natjecanju sudjelovali su i parovi ŠPK »Koprivnica« – Luka Udovičić i Gabrijela Pavešić, koji su u kategoriji »mlađi osnovci D2« osvojili zlatnu medalju u standardnim i srebro u latinsko-američkim plesovima, dok su srebro osvojili Fran Jakopanec i Lara Vuković u standardnim te David Čutane i Nicol Eršeg u latinsko-američkim plesovima, a brončane medalje osvojio je plesni par Josip Betlehem i Karla Šmitlehner u obje plesne discipline.

Ažurirano ( Četvrtak, 28 Studeni 2013 15:56 )