• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA REGIJE CENTAR – SKUPINA ISTOK

KADETKINJE BJELOVARA DOBRANO NAMUČILE ISKUSNIJE KOPRIVNIČANKE

U petom setu vidjelo se da domaće mlade snage nemaju igračko iskustvo i u ključnim momentima zbog nervoze, rade velike pogreške te na kraju gube set sa četiri poena razlike, a time i utakmicu

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR U Dorani I. osnovne škole Bjelovar pred oko 50 gledatelja i sucima Ivom Košćak i Željkom Crkvenac ŽOK BJELOVAR II je odigrao s OK KOPRIVNICA 2:3 (25:13, 25:20, 22:25, 21:25, 11:15)

Za ŽOK BJELOVAR II nastupile su Maja Dragašević, Klara Mendeš, Marijana Lukačin, Ana Vrhovski, Sara Novosel, Klara Jurišić, Vanessa Breškić i Selena Šumbera (trener Ana Marija Štimac), a za OK KOPRIVNICA: Valentina Čani, Ana Marija Dinić, Ena Čulić, Jelena Gojković, Ida Rukelj, Monika Marković i Darija Vusić (trener Marin Matekalo)

Kadetkinje Bjelovara pružile su dobar otpor i dobrano namučile starije i iskusnije igračice Koprivnice uzevši im dva seta i jedan bod. Bjelovarke su u utakmicu ušle sigurno i dobrom igrom u prva dva seta potpuno nadigrale favorizirane gošće. U trećem setu koji se igrao 27 minuta, nakon dramatične završnice gube sa tri poena razlike. Četvrti set, nakon puno oscilacija domaćih odbojkašica, gošće mirnijom igrom dobivaju i uspijevaju doći do izjednačenja. U petom setu vidjelo se da domaće mlade snage nemaju igračko iskustvo i u ključnim momentima zbog nervoze, rade velike pogreške te na kraju gube set sa četiri poena razlike, a time i utakmicu.

Ažurirano ( Subota, 30 Studeni 2013 13:23 )