• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PLESNI TURNIR U VARAŽDINU OKUPIO 115 PLESNIH PAROVA HRVATSKE, MAĐARSKE I SLOVENIJE

BJELOVARSKI »OSNOVCI« PETAR I ERNA OSVOJILI DVIJE MEDALJE

Na natjecanju su sudjelovali i parovi ŠPK »H-8« Bjelovar Petar Klinac-Erna Sočec, David Ljevar-Vana Četković i Kristijan Pavičić-Ivana Klimpak

E-mail Ispis PDF

VARAŽDIN U organizaciji Hrvatskog športskog plesnog saveza i domaćina ŠPK »Varaždin« održan je bodovni turnir sa međunarodnim sadržajem , natjecanje u standardnim i latinsko američkim plesovima. Nastupilo je 115 plesnih parova iz Hrvatske , Mađarske i Slovenije iz 32 kluba, a sudilo je 7 sudaca iz Hrvatske. Natjecanje je održano pod pokroviteljstvom Grada Varaždina.

Na natjecanju su sudjelovali i parovi ŠPK »H-8« Bjelovar Petar Klinac-Erna Sočec, David Ljevar-Vana Četković i Kristijan Pavičić-Ivana Klimpak. Svi parovi postigli su zapažen rezultat. Među najboljima iz Bjelovara ovog puta u kategoriji »osnovci D2« bio je Petar i Erna koji su u obje plesne discipline osvojili treća mjesta i brončane medalje u konkurenciji od četiri plesna para u standardnim plesovima i u konkurenciji od pet plesnih parova u latinsko-američkim plesovima.

U kategoriji »osnovci D3« plesni par David-Vana osvojili su u obje plesne discipline četvrta mjesta. Kristijan-Ivana u latinsko-američkim plesovima osvojili su 8.mjesto dok su u standardnim plesovima bili peti.

Svi zainteresirani za sportski i društveni ples u ŠPK »H8« mogu se informirati na broj mobitela 098 290 -718.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 02 Prosinac 2013 15:32 )