• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


II. HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA REGIJE CENTAR

MIRNA ZAVRŠNICA JESENSKE SEZONE NA DRUGOM MJESTU

– Sigurnom i smirenom igrom uzeli smo nova tri boda i učvrstili se na drugom mjestu, odmah iza vodeće Nove Gorice. – izjavio je nakon utakmice trener Bjelovarčanki Stanko Štimac

E-mail Ispis PDF

VRBOVEC U školsko-sportskoj dvorani Srednje škole Vrbovec pred pedesetak gledatelja i sa sudcima Stanojevićem i Pishlerom odbojkašice ŽOK Bjelovar u gostima su pobjedile ŽOK Vrbovec rezultatom 3:0.

ŽOK VRBOVEC: Baržić, Štajminger, Remenarić , Jezerčić, Ružak, Adžić M., Adžić S., Brglez, Kramarić, Tokić, Jaić, Gradečki.

Trener: Žarko Popović.

ŽOK BJELOVAR: Jurišić, Grdinić, Bošnjak, Crkvenac, Jelić – Balta, Užarević, Štimac, Milaković, Jelić.

Trener: Stanko Štimac.

– Sigurnom i smirenom igrom uzeli smo nova tri boda i učvrstili se na drugom mjestu, odmah iza vodeće Nove Gorice. Mirno ulazimo u završnicu jesenskog dijela sezone. Preostale su dvije utakmice i to s Varaždinkama na njihovu terenu, te kod kuće u derbiju jeseni igramo s odbojkašicama Velike Gorice. – izjavio je nakon utakmice trener Bjelovarčanki Stanko Štimac.

Domaće odbojkašice krenule su silovito i povele sa 5:0. Bjelovarčanke konačno uspijevaju uzeti poen i omogućuju Josipi Bošnjak da servira. Ona to obilato koristi i zahvaljujući njenim izvanrednim servisima rade seriju od osam poena i prelaze u vodstvo. Pred kraj seta kod vodstva 24:18 počinje slavljenička euforija, a time i pad koncentracije Bjelovarčanki i domaće su ozbiljno zaprijetile, uzevši pet poena za redom. Štimac sa dva time auta nekako uspijeva presjeći dobar niz i dobiti prvi set sa dva poena razlike. Nakon toga Bjelovarčanke preuzimaju kontrolu na terenu, te sigurnom i smirenom igrom, u oba preostala seta nalaze se u stalnom vodstvu ne dozvolivši domaćim odbojkašicama pomisao na izjednačenje te glatko s 3:0 dobivaju utakmicu koja ih je učvrstila na drugom mjestu.

Ažurirano ( Četvrtak, 05 Prosinac 2013 15:59 )