• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


USPJEŠNA GODINA ČAZMANSKIH STOLNOTENISAČA

PONOSNI I NA ŽENSKE I NA MUŠKE SENIORE

Škola stolnog tenisa u klubu je organizirana kroz cijelu godinu

E-mail Ispis PDF

ČAZMA Za Stolnoteniski klub Čazma 2013. godina jedna je od najuspješnijih u povijesti kluba. Sportski rezultati najbolja su nagrada za uloženi rad igrača, trenera i ostalih članova, koji zajednički stvaraju uspješnu stolnotenisku priču u Čazmi.

– Na kraju ove godine, odnosno jesenjeg dijela sezone 2013/2014 ponosni smo na rezultate u liga natjecanjima, a posebno što je uspjeh postignut u obje seniorske konkurencije. – izjavio je predsjednik Kluba, Božo Kolar.

Tako je prva ženska seniorska ekipa u sastavu Ana Kolar, Marina Breznički i Katarina Kupsjak, s trenerom Brankom Kupsjakom, ostvarila 1. mjesto u 2. Hrvatskoj ligi. Prva muška seniorska ekipa, u sastavu Vlatko Kovačić, Boris Baborski i Domagoj Perhot trenutačno je plasirana na 4. mjestu 2. Hrvatske lige, s neodigrane dvije zadnje utakmice, koje se igraju 15.12.2013. godine. – Nakon njih se nadamo da ćemo postići plasman na 3. mjesto jer su direktni konkurenti već odigrali sve utakmice. – rekao je Kolar.

Uspjeh muške ekipe ima još veći značaj ako se uzme u obzir da se tek prošle sezone plasirala u 2. Hrvatsku ligu, uspjela se održati u ligi i završila sezonu na 6. mjestu, a ove sezone se već bori za 3. mjesto. Osim toga, to je jedina muška ekipa iz Bjelovarsko-bilogorske županije u drugoligaškom stolnoteniskom rangu natjecanja.

Stolnoteniski klub Čazma sudjeluje s još dvije muške ekipe u ligaškim natjecanjima u 3. i 4. Hrvatskoj ligi-zapad. Također sudjeluje i na natjecanjima na ostalim stolnoteniskim turnirima u Hrvatskoj, uglavnom s mlađim kategorijama, kako bi znanje stečeno u školi stolnog tenisa provjerili na najbolji način. Škola stolnog tenisa u klubu je organizirana kroz cijelu godinu, a treninzi se održavaju u dvorani kluba, odnosno Domu mjesnog odbora Draganec. U toj dvorani se odigravaju i utakmice 2. Hrvatske lige pa iz Kluba pozivaju sve ljubitelje stolnog tenisa i navijače da ih podrže u domaćim utakmicama.

Ažurirano ( Utorak, 10 Prosinac 2013 10:09 )