• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NA KVALIFIKACIJSKOM TURNIRU U TAEKWONDOU BJELOVARSKI PREDSTAVNICI STEKLI PRAVO ZA ODLAZAK NA SVJETSKO JUNIORSKO PRVENSTVO

KARLO KRAPEC I ANDREA PACADI NA POLA PUTA DO KINESKOG TAJPEHA

Preostalo je dobiti »bitku« i za zelenim stolom gdje izbornik odlučuje koje će kategorije nastupiti

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR - RUGVICA U subotu je u Rugvici nedaleko Dugog Sela održan treći, i zadnji, kvalifikacijski TAEKWONDO turnir za juniorsku reprezentaciju za odlazak na Svjetsko juniorsko prvenstvo u Kineski Tajpeh koje će se održati od 23. do 29. ožujka.
Boje bjelovarskog TKD kluba »FOX« branili su Andrea Pacadi i Karlo Krapec koji su oboje ostvarili prva mjesta i time stekli statuse kandidata za odlazak na ovo prvenstvo. Preostalo je dobiti »bitku« i za zelenim stolom gdje izbornik odlučuje koje će kategorije nastupiti.

Prije dvije godine Andrea Pacadi bila je jedina juniorka u Hrvatskoj koja je osvojila tadašnja tri kvalifikacijska turnira i pred sam odlazak na prvenstvo saznalo se da njena kategorija nije zanimljiva i da ne ide na put. Bilo je to veliko razočaranje jer se i po debelom snijegu išlo na drugi kvalifikacijski turnir u Split. Nažalost, Andrea će biti i jedina pripadnica bjelovarskog FOX-a ako ode do Tajpeha, jer bjelovarčan Karlo Krapec od sljedeće godine nastupa pod zagrebačkim taekwondo klubom OSVIT u koji je prešao zbog nastavka školovanja u Zagrebu.

Podsjetimo ove godine je u juniorskoj reprezentaciji nastupio i Luka Horvat na Europskom prvenstvu u Portugalu, ali on sljedeće godine nastupa u seniorskoj konkurenciji.

Ažurirano ( Utorak, 17 Prosinac 2013 21:21 )