• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


MLADE ODBOJKAŠICE BJELOVARA POBJEDOM ZAVRŠILE JESENSKU SEZONU U III. ODBOJKAŠKOJ LIGI CENTAR – SKUPINA ISTOK

KRIŽEVČANKE IZGUBILE, A MISLILE OLAKO POBIJEDITI

Na kraju jesenjeg dijela prvenstva Bjelovarčanke zauzimaju 5. mjesto sa 7 osvojenih bodova

E-mail Ispis PDF

KRIŽEVCI U Dvorani Gimnazije u Križevcima pred oko 50 gledatelja uz suđenje Anje Šimunčić i Ive Košćak domaćin ŽOK KRIŽEVCI i ŽOK BJELOVAR II odigrale su 0 : 3 (7:25, 10:25, 14:25)

Za ŽOK KRIŽEVCI igrale su Drašić, Šimunčić, Gajski, Majnarić, Batinjan, Vrhovec, Golub, Sokolić, Deduš (Trener: Darinka Šimunčić), a za ŽOK BJELOVAR II Lukačin, Andričević, Dragašević, Breškić, Novosel, Vrhovski, Mendeš, Delija (Trener: Ana Marija Štimac).

Mlade odbojkašice Bjelovara pobjedom su završile jesensku sezonu u III. odbojkaškoj ligi Centar – skupina Istok. Za samo 56 minuta gošće su vrlo dobrom igrom savladale indisponirane Križevčanke koje su mislile kako će olako ubilježiti pobjedu. No, snage na terenu pokazale su drugačiju sliku. Gošće su krenule silovito i s dobrim prijemima mogle su priuštiti svojim pucačicama, Lukačin, Breškić i Dragašević da razornim smečevima ekspresno završe prvi set.

U ostala dva seta gošće igraju sigurno, te jakim servisima onemogućuju dobar prijem Križevčanki koje sve dublje tonu u sivilo, pomirivši se unaprijed sa porazom koji im slijedi.

Na kraju jesenjeg dijela prvenstva Bjelovarčanke zauzimaju 5. mjesto sa 7 osvojenih bodova.

Ažurirano ( Petak, 20 Prosinac 2013 21:52 )