• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


RUKOMETNI KLUB »ČAZMA« U SUBOTU OBILJEŽAVA SVOJU PRVU GODIŠNJICU

ROĐENDANSKA UTAKMICA PRIJE SKUPŠTINE

U subotu 25. siječnja 2014. u 19 sati u motelu »Ana« u Čazmi održat će se godišnja sjednica Rukometnog kluba »Čazma« kojoj će prethoditi rođendanska utakmica protiv RK Gola, u školsko-sportskoj dvorani, s početkom u 17 sati

E-mail Ispis PDF

ČAZMA U danima kad mnogi hrvatski navijači prate majstore rukometa na malim ekranima, o rukometu se govori i u Čazmi.

U subotu 25. siječnja 2014. u 19 sati u motelu »Ana« u Čazmi održat će se godišnja sjednica Rukometnog kluba »Čazma« kojoj će prethoditi rođendanska utakmica protiv RK Gola, u školsko-sportskoj dvorani, s početkom u 17 sati.

RK »Čazma« osnovan je 23. siječnja 2013. i, prema riječima predsjednika Stjepana Kezelea, u prvih godinu dana ostvareno je mnogo. Proljetni dio 2013. igrali su prve utakmice i zabilježili prvu pobjedu na Danima Općine Dubrava protiv domaćina, zatim je održan i prvi Kup Čazme, za Dane grada, gdje je prvi prvak postao RK »Superradio«.

Od jeseni 2013. ušli su u natjecanja s dvije dobne skupine – dječacima A, 2000. godište, te dječacima B, 2002.. Ostvarili su nekoliko pobjeda i s dječacima A i B zauzeli 5. mjesta na tablicama.

Također treba spomenuti i čazmanski Božićni turnir za dječake A, na kojem je prvo mjesto osvojila ekipa iz Bjelovara, drugo ekipa Čazme, a treće dubravska. U RK Čazmi se nadaju da će taj turnir postati tradicionalan.

U Klubu naglašavaju da je jedan od njihovih najboljih igrača, Ivan Stjepanović, prešao u redove »Bjelovara«, iz kojega na njegov račun dolazi velik broj pohvala.

Ažurirano ( Petak, 24 Siječanj 2014 15:13 )