• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


350 STOLNOTENISAČICA IZ 58 KLUBOVA NA TURNIRU »MEMORIJAL IVICA ŠVALJEK« U KRAPINI

IVANA GRGIĆ OPET OSVOJILA PEHAR

Odličnim rezultatima Ivana je zacementirala svoje 4. mjesto na rang listi mlađih kadetkinja Hrvatske

E-mail Ispis PDF

KRAPINA – BJELOVAR U proteklu subotu, 1. veljače STK ROI uputio se skoro pa ledenom stazom prema Krapini gdje se održavao  3.turnir iz serije turnira za Trofej Reno Vinek pod nazivom »Memorijal Ivica Švaljek«. Na turnir se prijavilo oko 350 igrača iz 58 hrvatskih klubova. Iako su tijekom natjecanja dominirali članovi zagrebačke Mladosti i put Zagreba odnijeli tri prva mjesta, četiri druga, te dva treća mjesta, ni STK ROI se nije vratio kući praznih ruku. Ivana Grgić, kao najstarija i najbolja igračica STK Roi kluba nastavlja pobjednički niz i opet osvaja pehar. Ovaj put za treće mjesto i to u konkurenciji mlađih kadetkinja, gdje prva dva mjesta osvajaju igračice Mladosti Sara Sušac i Klara Bardač, a treće mjesto dijele vječite rivalke naša Ivana Grgić te Petra Bulić. Ivana je do finala prošla sve mečeve glatko i bez većeg napora ne dajući protivnicama previše poena. Polufinalni meč Ivana je igrala protiv Sušec Sare koja je ponovila pobjedu od 3:0 kao u finalu turnira u Ljubešcici, ali ovaj put ne tako glatko.

Kako je Ivani ovo zadnja sezona u ovoj kategoriji za očekivati je da sa svakog većeg turnira mora doći s odličnim rezultatima, što ona i čini. Oni koji prate njene uspjehe znaju da joj je ovo 6 pehar u sezoni 2013/2014 u kategoriji mlađe kadetkinje. Možemo podsjetiti da su to bili 1. turnir HSTS-a u Poreču, osvojeno 3. Mjesto, 5.Kup Grada Bjelovara, osvojeno 3. Mjesto, 3. kvalifikacijski turnir regije, pojedinačno 1. Mjesto i ekipno 1. Mjesto, 16. Memorijal Matija Gregić održan u Osijeku, osvojeno 3. Mjesto, 2.turnir HSTS-a, Ljubeščica,. osvojeno 2. Mjesto te posljednji 3.turnir HSTS-a, u Krapini, osvojeno 3. Mjesto. Tim odličnim rezultatima Ivana je zacementirala svoje 4. mjesto na rang listi u mlađim kadetkinjama i grabi prema prve tri igračice koje više svojim bodovima ne odskaču kao na početku sezone.

U Krapinu su putovale i mlađe natjecateljice STK ROI, Antonia Hodalić i Rea Ban. Iako još službeno ne spadaju u mlađe kadetkinje, cure su nastupile u starijoj kategoriji. Dva meča svaka u svojoj grupi odigrale su solidno, no nisu uspjele proći grupu što nije ni iznenađenje s obzirom na konkurenciju. Trener Ban poprilično je zadovoljan rezultatom i igrom iz Krapine te se nada da će već na idućem turniru u Dugom Selu cure pokazati još više.

Ažurirano ( Utorak, 04 Veljača 2014 15:17 )