• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


BJELOVARČANIN VILIJAM DED DOBIO POZIVNICU ZA EUROPSKU LIGU ARNOLD CLASSIC 2014.

15 GODINA U TERETANI DO STRONGMANA

– Zbog ovih rezultata dobio sam pozivnicu za europsku ligu Arnold Classic 2014. koja će se održavati u 8 različitih zemalja, a finale će se održavati u Madridu. – kaže Ded

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Bjelovarčanin Vilijam Ded nakon 15 godina uzastopnih treninga u teretani i raznim sportovima našao se u strongman disciplinama. Do prošle godine natjecao se u bench pressu u kojem je držao Hrvatski rekord do kraja 2012 godine. Nakon toga se okušao prošle godine u strongman disciplinama u kojima se pokazao vrlo dobrim i uspješnim. Na prvom međunarodnom natjecanju u Mađarskoj, gradu Janossomorja,  osvojio je izvanredno 2. mjesto. Zatim je bio organizator i sudionik na svjetskom prvenstvu High Lander Games i strongman 2013. gdje je prvog dana bio na izvrsnom 4. mjestu, ali je drugi dan zbog povreda pao na 8 mjesto. Prošle godine također je organizirao međunarodno strongman natjecanje »Iron Man strength Challange 2013.« u kojem je ostvario izvanredan rezultat. Osvojio je 2. mjesto i pobijedio najjače ljude Hrvatske.

– Zbog ovih rezultata dobio sam pozivnicu za europsku ligu Arnold Classic 2014. koja će se održavati u 8 različitih zemalja, a finale će se održavati u Madridu. Pozvana su iz svake zemlje po dva natjecatelja koja se natječu u parovima i sredinom lige samo po jedan natjecatelj dobiva kartu za prestižno takmičenje u Norveškoj. Nadam se da ću ostvariti što bolji rezultat i proći sa što manje ozljeda.... – optimistički je raspoložen Ded pred početak ovogodišnje sezone.

Ažurirano ( Petak, 07 Veljača 2014 22:12 )