• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


1. SUPERLIGA ZA ŽENE 15. KOLO I 1. HRVATSKA LIGA ZA ŽENE 9. KOLO

BJELOVAČANKE SLAVILE U PULI I BJELOVARU!

Uspješan vikend za bjelovarske stolnotenisačice, s teškog gostovanja u Puli vratile se s dva nova boda, dok je druga ekipa stolnoteniskog kluba Bjelovar za nepunih sat vremena otpratile gošće kući sa samo dva izgubljena seta

E-mail Ispis PDF

STK PULA – STK BJELOVAR 2:4

S teškog gostovanja u Puli Bjelovarčanke su se vratile s nova dva boda i tako osigurale tri kola prije kraja prvenstva play of doigravanje za prvaka. Tribine su bile ispunjene do posljednjeg mjesta, uz bučno navijanje domaćih navijača nastojeći isprovocirati gostujuće igračice. Bjelovarčanke nisu pokleknule takvoj atmosferi već naprotiv na svaku provokaciju su uzvraćale maestralnim poenima, plijeneći uzdahe iz publike te ostajući mirne i skoncentrirane do kraja meča. Takvim pristupom i ulaskom u susret, dometi ove ekipe su mnogo veći nego trenutno četvrta pozicija, a posebno raduje činjenica kako je forma u uzlaznoj putanji prije odlučujuće utakmice sa Varaždinom za treće mjesto.

Tapai Eva  svojom mirnoćom i lakoćom odigravanja poena, vodila je svoju ekipu do nove pobjede, s dvije pojedinačne pobjede nad Jadreško i Janković te bodreći suigračice u kritičnim fazama susreta, djelujući kao ekipa koja zna iskoristiti i najmanju pogrešku protivnica. Uz Tapai pojedinačne pobjede je upisala i Malobabić Ivana nad Janković Ljiljanom i Pervan Dinom, jedino u prva dva seta s malim problemima, dok nije opustila ruku, a nakon toga je postojala samo jedna igračica u areni. Orlić je poražena od prvog reketa Puljanki Pervan Dine 0/3 . U igri parova slavio je domaći par Pervan – Janković pobjedom nad bjelovarskim parom Tapai – Malobabić. Nakon ovog susreta slijedi stanka od dva tjedna do 8.ožujka kada Bjelovarčanke očekuje utakmica sezone protiv Varaždinki koje su izravni konkurent za treće mjesto. Prije tog susreta Malobabić Ivanu i Orlić Lorenu očekuje i provjera na prvenstvu Hrvatske koje će se održati 01. i 2. ožujka u Zagrebu.

STK BJELOVAR 2 – STK POŽEGA 4:0

Uspješan vikend upotpunile su i druga ekipa stolnoteniskog kluba Bjelovar, koje su za nepunih sat vremena otpratile gošće kući sa samo dva izgubljena seta. U prvom susretu Malešević Ema pobijedila je Janček Antoniju 3/0 u setovima, gdje se odmah od početka meča nametnula kao apsolutni favorit, ne dajući ni najmanje izglede protivnici. U drugom susretu Talić Kristina protiv prvog reketa iz Požege Raguž Nikoline, dostizala je zaostatak 0/2  te i ovaj put pokazala veliku borbenost te na kraju slavila s 3/2 u setovima. Nakon pobjede Talić stvari su se postavile na svoje mjesto, gdje je i Horvat Anamariji bilo puno lakše pobijedivši Miletić Ljiljanu 3/0 u setovima, a par Malešević – Horvat je bila samo formalnost za konačno slavlje Bjelovarčanki 4:0. Ovaj rezultat je pokazatelj da i mlađe igračice polako stasaju mentalno i da rezultat iz prošlog kola protiv drugoplasiranog Mihovljana minimalan poraz od 4:3 nije bio slučajan.

Ažurirano ( Srijeda, 26 Veljača 2014 11:25 )