• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ZMIJA PROŽDERALA KROKODILA U 15 MINUTA!

Borba se dogodila na jezeru Moondarra u blizini Mount Isa u Australiji. I lokalno stanovništvo koje inače upoznato s divljinom, bilo je zaprepašteno kad se pčela širiti vijest o petosatnoj borbi

E-mail Ispis PDF

Kada bi vas netko pitao tko bi pobijedio u borbi između zmije i krokodila, koliko bi vas reklo zmija? No, upravo fotografije pokazuju epsku borbu između zmije i krokodila u kojoj je deblji kraj odnio krokodil.

Borba se dogodila na jezeru Moondarra u blizini Mount Isa u Australiji. I lokalno stanovništvo koje inače upoznato s divljinom, bilo je zaprepašteno kad se pčela širiti vijest o petosatnoj borbi, kako piše portal flscience.com.

Nakon peterosatne borbe zmija je izašla kao pobjednik, te nakon što ga je izvukla iz vode zmiji je trebalo samo 15 minuta da ga poždere.

Vodila se je i rasprava online o kojoj zmiji je riječ. Bilo je neprovjerenih informacija kako se radi o australskom scrub pitonu koji može narasti do 8 metara, ali ta vrsta zmije ima drugačije boje i nije zapažena u toj regiji. Charlie Goodman amater herpetologist, rekao je kako se radi o olive pitonu (Liasis olivaceus) koji može narasti do četiri metra i nastanjuje to područje.

Ažurirano ( Petak, 11 Srpanj 2014 20:29 )