• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


POSEBAN DOGAĐAJ NA BJELOVARSKOM ŽELJEZNIČKOM KOLODVORU U PETAK 1. TRAVNJA U 9 SATI

U Bjelovar stiže najbrži hrvatski vlak

Pozivamo sve građane da se u što većem broju okupe na željezničkom kolodvoru u 8:30 sati jer je moguće da najbrži hrvatski vlak stigne i prije predviđenog vremena dolaska u 9 sati, poručuju optimistično političari koji su dva i pol desetljeća optimistično obećavali brzu prugu i brzu cestu, ali su mnogi od njih optimistično otišli u saborske mirovine ili se optimistično pripremaju za taj čin ili se optimistično nadaju još kojem mandatu

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Iako bjelovarski političari ni nakon 25 godina upornog rada i lobiranja nisu uspjeli povezati Bjelovar sa Zagrebom ni brzom cestom ni brzom prugom, uspjeli su dogovoriti dolazak najbržeg vlaka u Hrvatskoj na bjelovarski željeznički kolodvor. Vlak će u petak 1. travnja pokušati srušiti rekord brzine i relaciju od Zagreba do Bjelovara prijeći za manje od 45 minuta.  Iako pruga nije baš u najboljem stanju, očekuje se da vlak postigne brzinu veću od 150 kilometara na sat.

Na kolodvoru će vlak dočekati u petak 1. travnja u 9 sati svi bjelovarski političari koji su proteklih godina obećavali da će putovanje od Bjelovara  do Zagreba  biti kraće od jednog sata. Ovom će prigodom političari novcem iz vlastitog džepa počastiti jelom i pićem sve građane koji će zajedno s njima dočekati najbrži vlak koji je ikada vozio ovom prugom.

Nakon promotivne vožnje do Velikog Trojstva, političari će povesti građane na otvorenje posljednjeg Proljetnog bjelovarskog sajma i podijeliti građanima besplatne ulaznice i bonove za pečenu janjetinu i šarane na rašljama. Naime, Bjelovarski sajam će do kraja godine biti prodan na licitaciji koju priprema hrvatski premijer Orešković u sklopu investicijskih aktivnosti.

Pozivamo sve građane da se u što većem broju okupe na željezničkom kolodvoru u 8:30 sati jer je moguće da najbrži hrvatski vlak stigne i prije predviđenog vremena dolaska u 9 sati, poručuju optimistično političari koji su dva i pol desetljeća optimistično obećavali brzu prugu i brzu cestu, ali su mnogi od njih optimistično otišli u saborske mirovine ili se optimistično pripremaju za taj čin ili se optimistično nadaju još kojem mandatu.

Ažurirano ( Petak, 01 Travanj 2016 06:13 )