• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Sjednica Operativno tehničkog stožera Hrvatske vatrogasne zajednice

Meni je zadovoljstvo da podupiremo i druge naše vatrogasne postrojbe. Spomenimo situaciju u Slavoniji kada su naši vatrogasci pomagali, ali i na Jadranu. Što se Županije tiče, Županija podupire ukupnost vatrogastva i nadajmo se da će i ova godina priprema dobro proći – naglasio je župan Bajs

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Vatrogasna zajednica Bjelovarsko-bilogorske županije danas, 7. travnja, bila je domaćin održavanja sjednice Operativno tehničkog stožera Hrvatske vatrogasne zajednice, a vatrogasne zapovjednike s područja cijele Hrvatske u ime domaćina pozdravio je i bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs.

– Kada govorimo o vatrogastvu naša županija je županija koja ima stoljetnu tradiciju, ali i današnju postojanost. Imamo preko 160 DVD-ova i profesionalne postrojbe, a vatrogasci koji su upisani u DVD-ove čine 10% ukupnog stanovništva u županiji, dakle svaki deseti stanovnik je vatrogasac. Osim tradicije bitno je da naši vatrogasci budu aktivni u potpori kada je to najpotrebnije i mogu reći da u trenucima potrebe, ljudi mogu biti sigurni da će napraviti brzo i kvalitetno sve što je potrebito, odnosno mogu se pouzdati u njih. Meni je zadovoljstvo da podupiremo i druge naše vatrogasne postrojbe. Spomenimo situaciju u Slavoniji kada su naši vatrogasci pomagali, ali i na Jadranu. Što se Županije tiče, Županija podupire ukupnost vatrogastva i nadajmo se da će i ova godina priprema dobro proći – naglasio je župan Bajs.

Ažurirano ( Četvrtak, 07 Travanj 2016 19:15 )