• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Župan Bajs obišao Dom učenika srednjih škola u Bjelovaru

Sadašnji dom veličine oko tisuću šesto metara četvornih nalazi se u centru grada Bjelovara, atraktivnoj lokaciji, i sada se župana Bajs ispred osnivača ustanove želio upoznati detaljno s prostorom doma kako bi u budućnosti mogao prenamijeniti taj prostor za neke nove djelatnosti

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs sa suradnicima, a u pratnji ravnateljice Doma učenika srednjih škola Ivane Tomić, prošlog utorka, 12. travnja, obišao je Učenički dom u Bjelovaru.

Bjelovarsko-bilogorska županija osnivač je Doma učenika srednjih škola u gradu Bjelovaru, doma koji je još nekoliko mjeseci mjesto boravka srednjoškolaca koji dolaze s područja cijele Hrvatske, budući kako je pri kraju izgradnja i opremanje novog Učeničkog doma, onog u blizini srednjoškolskog centra u gradu Bjelovaru.

Sadašnji dom veličine oko tisuću šesto metara četvornih nalazi se u centru grada Bjelovara, atraktivnoj lokaciji, i sada se župana Bajs ispred osnivača ustanove želio upoznati detaljno s prostorom doma kako bi u budućnosti mogao prenamijeniti taj prostor za neke nove djelatnosti. Koje će one biti pokazat će vrijeme. Za sada postoji nekoliko ideja i varijanti, a cilj je u konačnici županu Bajsu biti dobar gospodar tom prostoru, kao i svim prostorima o kojima brine Bjelovarsko-bilogorska županija.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 18 Travanj 2016 10:45 )