• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


AUKCIJA U SKLADIŠTU POLICIJSKE UPRAVE BJELOVARSKO-BILOGORSKE

Izlicitiranim cijenama svi zadovoljni!

Na posljednjoj javnoj dražbi policija je ponudila 26 bicikala, tri mopeda za dijelove (nemaju dokumentaciju pa se ne mogu registrirati), različite dijelove za bicikl, čak i jedna poljoprivredna kolica

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska prošlog četvrtka, 21. travnja, organizirala je aukciju bicikala koji su na različite načine dospjeli u policijsko skladište. Bicikli su bili ukradeni ili ostavljeni, a potom završili u Policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj. Nakon godinu dana takvi se bicikli ponude građanima na javnoj dražbi, naravno ukoliko ga u međuvremenu nitko ne potraži.

Na posljednjoj javnoj dražbi policija je ponudila 26 bicikala, tri mopeda za dijelove (nemaju dokumentaciju pa se ne mogu registrirati), različite dijelove za bicikl, čak i jedna poljoprivredna kolica. Građani su mogli kupiti i nešto alata među kojima su bile i poluge korištene u provalama, pronađene na mjestu provale.

Većina bicikala imala je početnu cijenu  100 kuna, ali konačne izlicitirane cijene još uvijek su bile ispod njihove stvarne vrijednosti.  Za bicikl koji vrijedi oko 2.500,00 kuna u prodavaonici, izlicitirana je bila cijena od 700 kuna. Većina ponuđenih predmeta prodana je po znatno višoj cijeni od početne.  Sav novac od prodaje na dražbi ide u državni proračun.

Ažurirano ( Nedjelja, 24 Travanj 2016 13:59 )