• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


SEZONA JE KOŠNJE TERENA

Nove kosilice za nogometne terene

Trima nogometnim klubovima donirane su traktorske kosilice za održavanje terena. Grad Bjelovar donirao je kosilice u ukupnoj vrijednosti od 36.500 kuna nogometnim klubovima Zvijerci, Galovac i Croatia Klokočevac kao i trimer za NK Brezovac

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Predstavnici Grada Bjelovara, na čelu s gradonačelnikom, Antunom Korušecom, trima bjelovarskim nogometnim klubovima: Zvijerci, Galovac i Croatia Klokočevac, u ponedjeljak, 25. travnja, darovali su nove traktorske kosilice te trimer za NK Brezovac. Novac iz dijela proračuna za sport izdvaja se, prema riječima gradonačelnika, po ljestvici prioriteta.

– Iz gradskog proračuna, sva sredstva namijenjena za sport do zadnje se kune potroše u te svrhe – rekao je gradonačelnik istaknuvši potporu koju Grad pruža sportskom životu grada.

– Uvijek može biti bolje, ali i ovo što sada radimo zahtijeva puno napora  – dodao je Korušec.

U gradu u kojemu postoji šezdesetak sportskih udruga, najmanje 2500 aktivnih sportaša i tri sportska saveza doista je teško ispuniti sva očekivanja. No gradonačelnik ističe i kako Grad izdvaja 8% izvornog proračuna za sport, dok je zahtjev Hrvatskog olimpijskog odbora da gradovi i općine izdvajaju 5% izvornog proračuna. Usprkos ekonomskoj krizi, Grad svih ovih godina nije smanjio sredstva koja izdvaja za sportske aktivnosti niti ih namjerava smanjiti jer je cilj Grada da djeca i mladi odlaze na sportske terene i klubove.

Ažurirano ( Srijeda, 27 Travanj 2016 09:54 )