• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


TRAGOM POLICIJSKE VIJESTI

Ukradeni mobitel bio je pod nadzorom i vlasnice i kamera!

Stigao nam je mail u kojem vlasnica tvrdi da u vijesti o krađi mobitela nije točno da mobitel nije bio pod nadzorom. Bio je pod nadzorom, ali evo što nam je napisala oštećena

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Bila sam u subotu u Alcatrazu. Cijelo vrijeme sam bila za stolom sa prijateljicom i bratom. U jednom trenutku se stvorila gužva oko nas zbog prolaska ljudi. U 2:03 sam odgovorila na zadnju poruku dečku, pogledala sam prema pjevaču, znaci radi se o sekundi, i pogledam na stol - mobitela nema. Da napomenem , mobitel je bio cijelo vrijeme uz mene! Stalno sam bila za stolom, nisam se nikud micala. Odmah sam otišla kod sefa Alcatraza da mi pusti video kamere da vidim tko je to učinio! Pošto je to disco club i reflektori su jaki sve je crno bijelo i jako je teško vidjeti lice, ali radi se o muškoj osobi. Znaci na videu se točno sve vidi.

Kao sto sam rekla, u 2:03 odgovaram na zadnju poruku, u tom trenutku gledam prema pjevaču i prolazi par ljudi, u 2:05 pogledam na stol nema mobitela!

Molim da ako tko bude prodavao Samsung Galaxy S3 Neo bijele boje s crnom maskicom da se obrati meni na broj mobitela 0996743882.

Ažurirano ( Četvrtak, 12 Svibanj 2016 18:31 )