• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Upoznajte Laiyatree koja je u Wellness & spa centar Coner donijela tajlandsku masažu

Riječ je o kombinaciji akupresure, istezanja i pasivne joge, koja obuhvaća cijelo tijelo - od stopala do glave. Prstima, laktovima, koljenima i stopalima, Laiyatree će vam omogućiti protok energije tijelom.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Prije desetak godina naš se sugrađanin, Tomislav Pajtak, otisnuo trbuhom za kruhom i završio na cruiseru gdje je upoznao prekrasnu Tajlanđanku. Uživali su radeći skupa na brodu krstareći svijetom dok im se nije pridružio treći član. Tada su mama i sin ostali u Bangkoku, a tata je nastavio morima sam. Međutim, kako se malcu bližilo vrijeme za poći u školu, tata je sve upornije nagovarao svoju družicu da se presele zapadnije i sjevernije (što je bilo najteže). I tako, dok sinčić uživa uCicibanu, tata Tomislav se polako sprema na brod, a mama...

Upoznajte Laiyatree, najnoviju članicu tima Wellness & spa centra Coner. Laiyatree je u naš grad donijela tajlandsku masažu: kombinaciju akupresure, istezanja i pasivne joge, koja obuhvaća cijelo tijelo - od stopala do glave. Prstima, laktovima, koljenima i stopalima, Laiyatree će vam omogućiti protok energije tijelom.

Ažurirano ( Utorak, 10 Veljača 2015 19:40 )