• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


U MJESNOM DOMU STJEPAN RADIĆ OBILJEŽEN SVJETSKI DAN SRCA

Svakog prvog utorka u mjesecu kontrolirajte tlak i razinu šećera

Pozivamo sve zainteresirane građane da dođu od 8 do 9 sati, natašte, svakog prvog utorka u mjesecu u prostorije mjesnog doma u Mohorovičićevoj 59 i saznaju kakav im je tlak i razina šećera – rekao je predsjednik mjesnog odbora Željko Pavleković

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR U mjesnom domu Stjepan Radić obilježen je Svjetski dan srca.  Djelatnice Doma zdravlja Bjelovar svim građanima, a prvenstveno mještanima mjesnog odbora Stjepan Radić u jutarnjim su satima prošlog utorka, 30. rujna, besplatno mjerili razinu šećera u krvi i krvni tlak.

– Ovakva akcija održavat će se svakog prvog utorka u mjesecu za sve naše građane. Pozivamo sve zainteresirane građane da dođu od 8 do 9 sati, natašte, svakog prvog utorka u mjesecu u prostorije mjesnog doma u Mohorovičićevoj 59 i saznaju kakav im je tlak i razina šećera te da porazgovaraju o svojem zdravlju sa djelatnicama Doma zdravlja. Želja nam je pomoći građanima , a pogotovo onim starijima, da svoje zdravstveno stanje provjere u našoj mjesnoj zajednici. Svaki posjetilac nakon mjerenja dobije karton sa upisanim izmjerenim vrijednostima, nasamo može popričati sa djelatnicama Doma zdravlja o zdravstvenim problemima, savjetovati se kako uzimati lijekove ili porazgovarati o vlastitim socijalnim problemima i kako da ih zajednički pokušamo riješiti. Naše vrijedne medicinske sestre voljne su obići starije i nemoćne građane i u njihovim domovima i tamo im pružiti zdravstvenu pomoć koja im je potrebna. Mjesni odbor S. Radić jedina je mjesna zajednica koja na ovakav način pomaže svojim članovima. Sve to radimo kako bi dobili zdravstvenu i socijalnu sliku naših građana, a u svrhu izrade projekata koji se odnose na bolje socijalno i zdravstveno stanje zajednice – rekao je predsjednik mjesnog odbora Željko Pavleković i najavljuje kako će se u zimskim mjesecima provoditi nekoliko zdravstvenih predavanja u mjesnom domu na koja će biti pozvani svi putem medija.

Ažurirano ( Četvrtak, 01 Listopad 2015 12:27 )