• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NOVO U BJELOVARU: BMB – salon za medicinsku pedikuru

BMB medicinska pedikura svojim klijentima nudi cijeli spektar različitih tretmana, od klasične medicinske pedikure do kompliciranih medicinskih usluga kao što su izrade protetskog nadomjestka nokta i B/S špange za urasli nokat, tretmani kurjih očiju, tretmani za sportaše, tretmani za djecu, tretmani ublažavanja tegoba kod artritisa

E-mail Ispis PDF

U Bjelovaru je odnedavno otvoren salon BMB – salon za medicinsku pedikuru. Ono što ga izdvaja od ostalih salona u kojima možete obaviti pedikuru, pa i manikuru, je to što je njegova specifična namjena upravo ona medicinska te tako možete riješiti većinu problema vezanih za bolesti stopala, od gljivičnih oboljenja do uraslih noktiju.

Nedugo nakon otvorenja razgovarali smo sa stručnom savjetnicom Majom Uhlir Bosorić, koja nas je malo detaljnije upoznala s ponudom tretmana koju tri educirane zaposlenice obavljaju u salonu. Kaže kako je razlog otvaranja bio djelomično vezan i za osobna dosadašnja iskustva, ali prvenstveno zbog toga što nema sličnog salona u Bjelovaru, iako je potreba za njim očita. Kako ne postoji salon koji brine samo o njezi ruku i nogu, događa se da postoji red čekanja od dva tjedna u salonima gdje je moguće sanirati tek nešto od problema. Gospođa Maja pak vjeruje kako će njihov salon upotpuniti i ponudu kozmetičkih tretmana.

– Glavne usluge BMB medicinske pedikure tretmani su njege stopala i ruku. Važno je naglasiti da koristimo sterilizator i nekoliko sredstava za dezinficiranje instrumenta kako bi uništili sve vrste mikroba, bakterija i gljivica. Radimo i posebne tretmane liječenja glivičnih oboljenja na nogama i rukama. BMB medicinska pedikura svojim klijentima nudi cijeli spektar različitih tretmana, od klasične medicinske pedikure do kompliciranih medicinskih usluga kao što su izrade protetskog nadomjestka nokta i B/S špange za urasli nokat, tretmani kurjih očiju, tretmani za sportaše, tretmani za djecu, tretmani ublažavanja tegoba kod artritisa. Upravo umirovljenici i osobe starije životne dobi, naši su najčešći klijenti. Za njih smo osigurali stalni popust za kao i za tvrtke, sportske klubove, a za nezaposlene popust vrijedi svaki utorak! Usluge koje naš salon pruža ne odnose se samo na usluge njege stopala već i usluge njege ruku. Klasična manikura, kao i spa manikura neke su od najčešćih usluga koje klijenti koriste našem salonu. Nadalje, postoje i usluge trajnog laka noktiju, UV gel, masaže stopala i ruku te depilacija šećernom pastom i voskom – rekla je Maja Uhlir Bosorić

Od 1. prosinca otkako je salon BMB otvoren, građani su se tijekom dana otvorenih vrata mogli kroz besplatne tretmane upoznati sa ponudom salona, te su ubrzo tretmane počeli tražiti ljudi koji kojima je salon primarno i namijenjen – oni s problemima sa stopalima. Interes je od samog početka bio velik, te se kao stručna savjetnica nada kako će kroz dogledno vrijeme proširiti ponudu, a dugoročno možda i broj salona.

– Naša misija je osvijestiti i potaknuti klijente na redovnu njegu, kontrolu i brigu o zdravlju. Kombinacijom stručnog osoblja i i opuštene atmosfere stvoren je jedinstven koncept prepoznat od strane Vas, zadovoljnih klijenata. Naša najbolja preporuka su zadovoljni klijenti – dodala je Maja Uhlir Bosorić.

Za tretman u salonu BMB medicinska pedikura se možete naručiti na telefon 043/214-753 i mobitel  098-1878-106. Također ih je moguće kontaktirati putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , ili osobno na adresi Andrije Hebranga 11, u Bjelovaru, od ponedjeljka do petka od 9 do 20 sati, te subotom od 8 do 13 sati.

Ponuda obuhvaća usluge medicinske pedikure: odstanjivanje zadebljale kože, žuljeva, natisaka, riješavanje uraslog nokta (B/S španga), riješavanje kurjeg oka, brušenje gljivica na noktima i premaz serumom protiv gljivica. Tu je i klasična pedikura: odstranjivanje zadebljale kože i podrezivanje noktiju, oblikovanje nokta i lakiranje, gel lak –trajni gel na nogama, parafinska kupka na nogama i masaža stopala. Kako vaše ruke ne bi ostale zaboravljene, BMB nudi slijedeće tretmane za njegu ruku: manikiranje, maske i pilinzi, parafinska kupka, produživanje i geliranje noktiju i gel trajni lak. Također u ponudi je depilacija ruku, nogu i bikinija šećernom pastom i voskom.

Ažurirano ( Utorak, 15 Prosinac 2015 20:39 )