• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NE RISKIRAJTE

ŠTO ŽENA NIKADA NEĆE OPROSTITI MUŠKARCU?

Određene stvari i lude ideje žene će teško oprostiti svojim partnerima. Sredstva za samotamnjenje, čudne grimase, nalakirani nokti, brkovi i brada – samo su dio repertoara koji se ne bi oprostio niti najzgodnijim frajerima na svijetu. Stoga, po pitanju tih stvari, savjet je samo jedan – niti ne pokušavajte

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.tportal.hr

Nošenje kišobrana
Naravno da vaša partnerica može sama nositi svoj kišobran, no to nikada ne može biti tako romantično nego kada se zajedno šećete po kiši pod jednim kišobranom koji nosite – vi. Osim što ćete u očima svoje partnerice izgledati vrlo muževno, ona će se osjećati dobro zaštićeno i biti jako ponosna na vas.

Male stvari su doista bitne za dobro i uspješnu vezu, piše Modernman.com.

Nanošenje sredstva za samotamnjenje
Brojni muškarci sve češće upotrebljavaju cijeli niz kozmetičkih proizvoda, a neki su toliko zabrazdili da imaju veći broj bočica krema od svoje partnerice. Međutim, neke stvari su ipak apsolutno zabranjene, poput sredstva za samotamnjenje. Osim što ćete izgledati u najmanju ruku neobično i s kožom narančaste boje, vašoj partnerici se to sigurno neće svidjeti. Ipak joj je draža vaša prirodna put, pa makar bila i potpuno blijeda.

Pušenje
Nedavno je čak i sam Brad Pitt izjavio kako planira prestati pušiti radi dobrobiti svoje šestero djece. Ako pušite, došlo je vrijeme da krenete stopama Brada Pitta, i to ukoliko želite zadržati svoju partnericu. Osim toga, smanjit ćete brojne zdravstvene rizike, poboljšati zdravlje, ali i biti više seksi te bolje mirisati.

Grimase
Ukoliko ste se odlučili ugledati na brojne ljude s društvenih mreža te na popularni "duckface" – nemojte. Osim što ne izgleda niti malo seksi, umjesto zadivljenog pogleda mogli biste pokupiti samo podsmjehe. Stoga, ukoliko tu grimasu složite svaki puta kada netko izvuče kameru, poradite na tome i promijenite tu naviku.

Bradica
Možda će za nekog frajera na ekranu s bradicom čak i reći da je seksi, no činjenica je da rijetko koja žena priželjkuje da i njezin muškarac pusti bradu, posebice onu malu, po sredini brade. Osim toga, još jednu važnu stvar treba imati na umu – bradica je pravi ubojica strasti. Naime, male su šanse da se vašoj partnerici svidi to golicanje po licu, ili bilo kojem drugom dijelu tijela.

Brkovi
Možda će vam se brkovi tolerirati tijekom studenoga, poznatog kao "movember", kada gotovo svi puštaju brkove, no tijekom ostatka godine primite britvicu u ruke. Možda mislite da će vam brkovi učiniti da izgledate starije i sofistciranije, ili pak da ćete izgledati kao frajer sa sjajnim smislom za humor – ukratko, u krivu ste.

Frizura u stilu "Momci s Madisona"
Gotovo svaka žena pokraj sebe priželjkuje Dona Drapera, no jednako tako dobro zna da Don Draper u stvarnosti ne postoji. Stoga doista nema potrebe da zaližete kosu, napravite razdjeljak i to sve popunite tonom gela.

Lakirani nokti
Muškarci su već isprobali cijeli niz stvari prvenstveno namijenjenih ženama, međutim neke stvari su ipak samo za žene. Upravo to vrijedi za lak za nokte. Koju god boju odabrali, makar i crnu, pravilo je jednostavno – lak za nokte nije za muškarce te bočice prepustite svojoj ljepšoj polovici.

Ažurirano ( Srijeda, 06 Veljača 2013 20:19 )