• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


AH, TE MAME

UNAJMILA STRIPTIZETE SINU ZA 16. ROĐENDAN, MOGLA BI ZAVRŠITI U ZATVORU

Judy Viger iz New Yorka nije se baš proslavila kada je svojem sinu priredila rođendansku zabavu za koju je unajmila i striptizete. 33-godišnja majka mogla bi zbog toga završiti i u zatvoru na godinu dana.

E-mail Ispis PDF

Izvor: webcafe.net.hr

Slučaj je policiji prijavila majka 15-godišnjeg dječaka koji je bio gost na rođendanu i slike sa zabave stavio na Facebook. Najmlađi gost na rođendanu imao je 13 godina, a roditelji nisu baš bili oduševljeni potezom majke slavljenika.

Njihov manjak oduševljenja dijeli i policija pa tako Vigerprijeti zatvorska kazna od godine dana. Dvije striptizete koje su došle na zabavu, kao niti agencija u kojoj rade, nisu optužene ni za što jer tvrde da nisu znali da se radi o maloljetnicima, no kuglana u kojoj se sve odigralo možda će izgubiti dozvolu jer su posluživali alkohol, a nemaju niti dozvolu za izvođenje striptiza u lokalu.

U kuglani je tada ukupno bilo oko 80 odraslih ljudi koji su prokomentirali da su na ples striptizeta bili »zgroženi«. Prizor ih je očito toliko zgrozio da je slučaj prijavljen tek nekoliko dana kasnije kada je jedna mama primijetila slike na Facebooku.

Ažurirano ( Četvrtak, 21 Veljača 2013 14:53 )