• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ANTONIO, VRUĆE MI JE

SEKS KOJI SVAKAKO MORATE ISPROBATI!

»Vatra neće gorjeti sama, morate je zapaliti i održavati«, kaže Lou Paget, autor knjige o ženskom orgazmu Veliki O. Naglašava da već i poljubac u neuobičajeno mjesto može zapaliti iskru.

E-mail Ispis PDF

Izvor: magazin.net.hr

MEDENI MJESEC

Zašto je poseban?
Mlada izgleda predivno i to su joj uzvanici ponovili barem sto puta. Osjeća se sigurno, pa je dopamin i adrenalin brzo pogode. »To su trenuci kad je spremna pružiti i primiti zadovoljstvo«, kaže antropologinja i autorica Prvog seksaHelen Fisher.

Pokušajte večeras
Zapalite iskru tako što ćete ujutro ispisati »vruću« poruku na njezinom tijelu. Izaberite neko skrovito mjesto. »Žene pokreću riječi«, kaže Helen Fisher.

Partnerica će na raspolaganju imati devet ili 10 sati da pročita poruku i prepusti se mašti. Kad stigne doma, pogledajte je u oči i poljubite u vrat. Ljubite i dodirujte dijelove tijela koje obično zanemarujemo – unutrašnju stranu lakta, vanjsku stranu ruke, bedra...

NAKON PUTA

Zašto je poseban?
Ako niste cijeli dan jeli, velike su šanse da ćete se navečer prejesti. Isto vrijedi i za seks. Ako ste u vezi, poslovni put će izazvati veliku seksualnu frustraciju. Zato kad stignete doma, frustracija se pretvara u seksualnu vatru.

»To se smatra najromantičnijim seksom jer najčešće krene od dugih poljubaca prepunih želje koji uzburkaju životne sokove«, tvrdi seksologinja Ava Cadell, autorica Burze orgazama.

Pokušajte večeras
Čak i ako vas nije bilo samo osam minuta, a ne osam dana, razbudite strasti dugim i nježnim poljupcem. Grickajte joj nježno donju usnicu.

NAKON SVAĐE

Zašto je poseban?
Svađate se, vičete, urlate, možda čak i razbijete nešto. Potom se pomirite i odjurite u spavaću sobu.

»Bijes podiže testosteron i kod žena i kod muškaraca. Ako odete u krevet, želja će biti jača nego obično«, istaknula je Helen Fisher.

Pokušajte večeras
Odglumite svađu. Započnite prepirku koja će podići tenzije i pokrenuti svojevrsno natjecanje. Neće vam dugo trebati da situaciju riješite u krevetu.

OPROŠTAJNI SEKS

Zašto je poseban?
Može se usporediti s danom koji prethodi odlasku na dijetu. Sutra sve počinje, ali danas još uživajte u posljednjem zalogaju brze hrane.

Zajednički ste donijeli odluku da veza više nema smisla, ali zašto ne biste još jednom vodili ljubav. Možda ne vjerujete, ali to često završi puno bolje od odnosa koji ste imali posljednjih mjeseci. Naime, riječ je o podsvjesnom pokušaju muškog tijela da zadrži vezu na način da partnerica zatrudni, čak i ako to svjesno ne želi.

Pokušajte večeras
»Želite li da žena odbaci granice, opustite joj tijelo i misli. Primjerice, očistite hladnjak. Zbog pažnje će biti spremnija za odnos«, tvrdi Paul Joannides, autor Vodiča za one koji žele popraviti seksualni život. U istraživanje je uključio i žene koje se bave escort pratnjom, a njihov odgovor je bio: »Najlakše je zavesti ženu ako je počastite kućnom pomoćnicom.«

PRVI SASTANAK

Zašto je poseban?
Uzbuđenje je u tome što vam je sve novo i u fazi ste otkrivanja. Otvoreni ste za nova iskustva i budna su vam sva čula.

Pokušajte večeras
Ključ je u tome da probudite svoja čula na nov način. Poigrajte se medom. Zavežite partneru oči, a on neka pokuša pronaći trag meda na vašem tijelu. Neka se služi samo jezikom.

NA ODMORU

Zašto je poseban?
Oslobođeni ste stresa, posla, računa, kredita... Seks na moru je zabavan jer se radi o promjeni okoline, osobito ako osvojite novi teritorij – plažu.

Pokušajte večeras
Uzmite slobodan dan. Preokrenite krevet ili samo okrenite noge prema uzglavlju. Čak i nešto ovako jednostavno može biti dodatni poticaj. Zamijenite uloge, zamijenite redoslijed, pa ga recimo prvo poljubite u rame umjesto u vrat.

ZA ROĐENDAN

Zašto je poseban?
Jasno je tko poklanja, a tko prima poklon, što znači da nema pritiska.

Pokušajte večeras
Iako vam nije zapravo rođendan, stvorite takav ugođaj. Recite partneru da želite da vas odvede na neko posebno mjesto. Izađite, ali pritom nemojte nositi donje rublje. Odvedite ga na mjesto s latino glazbom i zaplešite. Taj je ples je, naime, vrlo erotičan jer pokreće kukove. Kad se vratite kući, dobit ćete poklon od svog muškarca – vrhunski orgazam.

KAD »RADITE NA DJETETU«

Zašto je poseban?
Mnogi parovi osjećaju se jako povezani kad odluče imati bebu. Izreći to da želite dijete s nekim je vrlo romantično.

Pokušajte večeras
Izaberite pozu tijelo uz tijelo. To je, naime, poza u kojoj su partneri ravnopravni. Kad se gledate u oči tijekom vođenja ljubavi, preplavit će vas emocije. Pustite neka svira vaša pjesma.

Ažurirano ( Četvrtak, 28 Veljača 2013 18:06 )