• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


POŽELJNI ATRIBUTI

KAKO ŽENE I MUŠKARCI ZAMIŠLJAJU IDEALNO TIJELO

Idealna ženska figura ima tonirane trbušne mišiće poput Rihanne i čvrstu stražnjicu Kelly Brook. Ženama su pak najprivlačniji muškarci s tjelesnim atributima Davida Beckhama, a njihov savršeni muškarac mora imati pločice na trbuhu, mišićave ruke i definirane leđne mišiće

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.tportal.hr

Kada traže savršenog partnera, oba spola preferiraju da ima vitak trbuh s toniranim mišićima, piše Mail Online.

Ženama su muškarci s pločicama na vrhu popisa želja (25 posto), slijede mišićave ruke (23 posto) i definirani leđni mišići (11 posto). Idealno je tijelo ono poput Davida Beckhama.

Trećina muškaraca kaže kako su im definirani trbušni mišići najprivlačniji atribut kod žena, poput zategnutog trbuha Rihanne i Gwen Stefani. Slijede zaobljena i čvrsta stražnjica (25 posto) kakvu ima Kelly Brook i čvrsta bedra (11 posto).

Istraživanje provedeno na 2.000 osoba otkrilo je i kako smo promijenili sliku o idealnom tijelu, pa više nisu poželjne jako mršave figure nego zdrava i mišićava tijela. Više od polovice anketiranih žena kaže kako žele atletski tip tijela, za razliku od samo 10 posto koje žele biti jako mršave.

Na pitanje kakvo sportsko tijelo bi željeli, muškarci su se odlučili za atletičare (24 posto), ronioce (16 posto) i bicikliste (11 posto), a najmanje su glasova dobili nogometaši.

Ažurirano ( Petak, 01 Ožujak 2013 18:15 )