• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PUT DO EKSTAZE

ŠTO SVAKI DOBAR LJUBAVNIK MORA ZNATI?

Ako želite postati doista najbolji ljubavnik kojega je ikada imala, doista je krajnje vrijeme da savladate sve tehnike i tajne predigre. Iako se čini kao nemoguće misija, cijela tajna se krije u posve jednostavnim trikovima koji će vašu partnericu doslovce oboriti s nogu

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.tportal.hr

Ljubite je sve dok je posve ne izludite
Znate li da neke djevojke čak znaju i prekinuti vezu zato što se muškarac loše ljubi? Uzevši to u obzir, svakako je krajnje vrijeme da još malo dotjerate svoju tehniku. Mekani, nježni i zadirkujući poljupci vrlo su zavodljivi i jasno pokazuju da dobro znate što radite. Važno je imati na umu da i kada akcija pod plahtama postane ozbiljnija i približi se cilju, poljupci ne smiju stati. Osim toga, ne zaboravite ni na njegu usnica – nitko ne voli poljupce s grubim i ispucanim usnama.

Ali nikada nemojte pokušati gurnuti joj jezik najdalje što možete, na primjer do jednjaka, jer to će, očekivano, imati posve suprotan učinak. Jezik je, naravno, poželjan prilikom ljubljenja, no u pravoj mjeri i dozi, piše Yahoo Shine. No kako biste partnericu izludili već na samome početku, prakticirajte poljupce usnama; naime, znanstveno je dokazano da ženske usne, nakon klitorisa, imaju najviše živčanih završetaka.

Nemojte odmah skinuti svu odjeću
Sjećate li se koliko je uzbudljivo ljubljenje i grozničavo zavlačenje ruku ispod odjeće? Nemojte taj efekt nikada zanemariti. Samo zato što ste već dulje vrijeme zajedno ne znači da je poželjno da prije seksa jednostavno svučete odjeću, bacite je na pod, zavučete se u krevet i kažete da ste spremni. Naime, žene žele da ih ljubite i da polagano, seksi skidate odjeću.

Osim toga, iako trganje i deranje odjeće izgleda tako seksi na filmu, iako nema ničega lošeg u vatrenom seksu, male su šanse da će vaša partnerica biti luda od strasti kada joj poderete novu košulju. Osim toga, u prilog tome govori i znanost – dok istraživanja pokazuju da su muškarci spremni na seks nakon svega tri minute predigre, ženama treba dvadesetak minuta.

Neka vam ruke ne miruju
Ništa ne može više uzbuditi od dodira kože o kožu, a kada se žena seksualno uzbudi, cijelo njezino tijelo postaje osjetljivije na dodir. Umjesto da pokušavate ruku staviti odmah i »tamo dolje«, milujte njezine ruke, noge, stopala, leđa… Upoznajte cijelo njezino tijelo prije negoli pređete na pravu akciju.

Međutim, nikada ženu nemojte milovati kao da je krpena lutka, lagano prelazeći preko njezine kože, dodirujući je samo vršcima prstiju ne bi li što prije došli do željenog cilja. Osim toga, ako znate gdje točno trebate dotaknuti svoju partnericu, ona će se brže uzbuditi, više željeti seks te lakše postići orgazam. Znakovi koji otkrivaju da je vaša partnerica u ekstazi od vaših dodira i više su nego očiti – duboko disanje, crvenilo lica, zatvorene oči, uzdisanje i brzo kucanje srca.

Ne zaboravite vrat
Važnost nježnih, vlažnih poljubaca i laganih ugriza ne treba podcjenjivati. Pokušajte s laganim puhanjem na vlažnim mjestima njezina vrata kako bi osjetila trnce. Osim toga, posvetite posebnu pažnju i bočnim stranama njezina vrata i nikako ne izostavite stražnju stranu, točnije predio ispod kose prema leđima. Ono što svakako treba izbjegavati jest ostavljanje »ljubavnih ugriza« koje ni jedna žena ne želi nositi na vratu idućih tjedan dana. Osjetljivosti ženskoga vrata u prilog ide i znanost koja je pokazala kako nježno dodirivanje ženinog vrata djeluje opuštajuće i stimulirajuće te olakšava doživljavanje orgazma.

Nježno postupajte s njezinim grudima
Iako ih potpuno obožavaju, muškarci ponekad zbog neznanja vrlo grubo postupaju sa ženskim grudima. Po pitanju osjetljivosti ženskih grudi razmišljajte kao o muškim testisima i tako nježno postupajte s njima. Iako se ta osjetljivost razlikuje od žene do žene, u pravilu ni jedna žena ne voli štipanje i zavrtanje bradavica, jako stiskanje grudi ili pak potezanje i gnječenje. Većina žena uživa u sitnim poljupcima te laganom dodirivanju kružnim pokretima.

Ono što nikada ne biste trebali učiniti jest ignorirati ženske grudi za vrijeme predigre. Samo zato što ste ih nekoliko puta poljubili prije seksa, ne znači da ste gotovi; žene su ipak malo kompliciranije. Osim toga, u obzir uzmite i znanstvenu činjenicu da ženine grudi, kada je uzbuđena, nabubre i do 25 posto te su znatno osjetljivije na dodir.

Ne zaboravite na stražnjicu
Žene se najčešće brinu kako im stražnjica izgleda u odjeći, stoga je ne smijete izbjegavati. Dobro promotrite kakvi dodiri najviše odgovaraju vašoj partnerici, a ako voli malo grublju igru, možete pokušati i s laganim lupkanjem po stražnjici.

No nikada je nemojte grubo i napadno uhvatiti za stražnjicu u javnosti, to je jednostavno neukusno i neprimjereno.

Šapućite joj na uho
Dajte joj do znanja koliko vas uzbuđuje, a za poseban doživljaj lagano joj grickajte ušnu resicu. Mali »prljavi« razgovori također mogu biti poprilično uzbudljivi, naravno pod uvjetom da se oboje osjećate ugodno kada tako razgovarate. Osim toga, ni komplimente ne treba zaboraviti. Naime, znanost je dokazala da komplimenti ženu čine znatno samouvjerenijom. Kada je riječ o sasvim krivim potezima koji će je samo odbiti od seksa, svakako izbjegavajte pretjerani rad jezika u području uha.

Ažurirano ( Četvrtak, 16 Svibanj 2013 19:33 )