• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


SAMO ZA PUNOLJETNE

KAKO MU PRIUŠTITI EKSPLOZIVAN ORALNI SEKS

Oralni seks nije znanost, no svatko svoje vještine može unaprijediti. Kako biste uživali i vi i partner možete napraviti male promjene za vrhunski užitak

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.tportal.hr

U svakom slučaju ako nemate 18 godina, ne čitajte dalje. U ovom članku ne propitkujemo je li oralni seks dobar ili ne, trebate li ga voljeti i prakticirati ili ne. Ovo je tekst za one koji to vole raditi i žele raditi bolje. Činjenica je da muškarci vole oralni seks i 99 posto muškaraca vjerojatno ga nikada ne bi odbilo.

Uostalom, ako oboje uživate, zašto ne biste probali biti još bolji. Naravno, žene, tražite uslugu natrag.

Pričajte prljavo. Prave riječi moćnije su od tehnike. Muški orgazam također se događa u mozgu, a mozak je najjača erogena zona. Stoga, prvo ga raspametite tako što ćete mu na uho šapnuti nešto prosto. Imajte na umu da nije toliko bitno što ćete mu reći, nego način na koji ćete to izvesti. Opustite se i uživajte.

Stenjite. To će pojačati zadovoljstvo. Nemojte očekivati da će on uživati ako ne osjeti da se i vama sviđa to što radite.

Uspostavite kontakt očima. Ne budite stidljivi. Pogledajte ga ravno u oči. Neka vidi strast.

Imajte stav. Stav »uživam« nije dovoljan. Stav »radim to zbog svog zadovoljstva, a ne samo tvog« je odličan.

Uzmite vremena. Žurba vas neće nikamo odvesti. Čak suprotno, ostavit ćete dojam da želite čim prije završiti s tim. Fokusirajte se i uživajte u svakoj sekundi.

Ne razmišljajte. Logika ubija emocije. Strast, emocije, osjećaji trebaju biti vaša vodilja prilikom oralnog seksa, ne logika.

Ne zaboravite na testise. Osim penisa, ima tu još nešto. Usudite se i budite drugačiji. Budite nježni i pozabavite se i testisima.

Koristite ruke, usta nisu jedini alat. Upotreba ruku važna je za dobar oralni seks. Koristite ulja, uzmite vremena, prakticirajte ih u predigri.

Ne grizite.

Gledajte filmove za odrasle. Postoje razlozi zašto su filmovi za odrasle industrija vrijedna milijarde dolara. Gledajte, učite, tražite inspiraciju ili jednostavno poticaj.

Izgledajte bolje. Muškarci su vizualni tipovi. Nabacite seksi rublje, nove tange, čipkasti grudnjak. Možda samostojeće hulahopke.

Igrajte se hranom. Stavite na njega meda, tople čokolade, nešto što volite i probajte na najsenzualniji način.

Iznenadite ga. Pružite mu oralni seks kad najmanje očekuje.

Recite mu da se obrije. Zastajanje svake druge sekunde da izvadite dlaku iz usta nije zabavno. Britvicu u ruke i nek se riješi tih dlaka.

Zavežite mu oči. Muškarci su možda vizualni tipovi, no mašta je kraljica svega. Ovaj trik će i vama pomoći da se opustite.

Zavežite sebi oči. Muškarci se vole osjećati dominantno. Zašto mu to nekada ne biste priuštili na ovaj način. Probajte i pokrenite neka druga osjetila. Oslonite se na miris, okus, dodir.

Učinite stvar vlažnom. Što više sline i vlage, to bolje. Šaljete mu poruku da ste super uzbuđeni i to će ga raspametiti. Prestanite razmišljati i uživajte u trenutku.

Promijenite lokaciju. Isto mjesto, vrijeme, stil »jednako je« dosadi. Čak i samo promjena prostorije u stanu može biti napaljujuća.

Pojačavajte intenzitet i brzinu.

Odaberite dobru glazbu, napravite opuštajuću atmosferu.

Upalite mirisne svijeće.

Ponekad nemojte koristiti ruke.

Uzbudite usput i sebe i tražite uslugu natrag.

Ažurirano ( Četvrtak, 16 Svibanj 2013 19:49 )