• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ZABORAVLJENE ZONE

GDJE ON PRIŽELJKUJE DA GA DIRATE

Žene, nemojte odmah ići na glavnu stvar. I on voli da ga mazite, ljubite, draškate i dirate na određenim mjestima koja su, htjeli mi priznati ili ne, zapostavljena

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.tportal.hr

Evo što svakako morate ponovno uvrstiti u seksi igrice.

Milujte ga po koži
Najveći organ na tijelu s bezbroj završetaka živaca idealan je za istraživanje. Proces uzbuđenja sastoji se od podizanja tjelesne temperature i ubrzane cirkulacije. Dodirujte mu kožu, mijenjajte intenzitet i jačinu i pojačat ćete užitak. Predigru možete početi tako da svom muškarcu priuštite senzualnu masažu, a pokretima po bedrima, leđima, rukama sigurno će biti poticajna.

Dirajte mu stražnjicu
Nije samo ženska stražnjica rezervirana za milovanja. Stisnite ga, uštipnite, pomilujte po tom djelu, mnogi muškarci neće imati ništa protiv.

Ljubite ga po vratu
Mnogo je završetaka živaca na vratu. Zašto ne iskoristiti tu prednost pa nek uvertira u žestoke igre pod plahtama bude upravo grickanje, milovanje, ljubljenje vrata. Probajte s nježnim poljupcima.

Dirajte mu uho i šapćite nježno
Seksi šaputanja pripremaju ga u ono što slijedi. Šapnite mu sugestivne poruke, stenjite, nek topli zrak prostruji oko njega. Uho možete dodirivati i jezikom, ali senzualno gricnuti.

Dirajte ga iza uha
Jedna od zaboravljenih erogenih zona može biti i područje iza uha. Zašto ne biste istražili i ljubili ga u tom predjelu da vidite kako će reagirati. Duboko dišite, šapnite mu nešto i nježno usnama dotaknite područje iza uha.

Stimulirajte jezik
Duboki vlažni poljubac. Ima li direktnije i jasnije pozivnice na seks. Mijenjajte intenzitet ljubljenja, stisnite ga, nagnite glavu na stranu i nek jezik radi za sebe.

Masaža stopala
Masaža stopala može biti izrazito erotična. Koristite mirisna ulja, budite senzualni i neka se vaš muškarac osjeća pozvanim u nastavak seksi masaže.

Zagrlite ga i nježno pomazite po vratu
Zagrlite ga i ruke isprepletite iza njegova vrata. Zatim mu prođite rukom kroz kosu. To je rijedak, ali jako emocionalan zagrljaj, koji će rastopiti vašeg muškarca.

Ne zaboravite usne
Ljubite ga, lickajte, mazite. Lagano gricnite, samo neka usnice rade. Ako voli grublje, pojačajte intenzitet. Poruka će mu biti jasna.

Ažurirano ( Petak, 17 Svibanj 2013 13:36 )