• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


IZLUDIT ĆE IH, ALI NE POZITIVNO

REČENICE KOJE MUŠKARCI MRZE ČUTI U KREVETU

Postoje rečenice i pitanja tijekom seksa kojima ćete doslovno izluditi partnera. No, ne pozitivno. Donosimo vam 10 stvari koje nikako ne biste trebali reći partneru za vrijeme akcije.

E-mail Ispis PDF

Izvor: magazin.net.hr

Hoćeš li uskoro?

Seks je vrijeme kad bi se partneri trebali osjećati blisko i intimno. Međutim, kad žena pita partnera hoće li ubrzo biti gotov, on stječe dojam kao da jedva čeka da se čin završi.

»Radije mu recite da doista želite da doživi vrhunac jer ćete mu tako dati do znanja da vas uistinu uzbuđuje to što ste mu pružili užitak«, savjetuje Emily Morse, radijska voditeljica emisije Sex With Emily i autorica knjige Hot Sex: Over 200 Things You Can Try Tonight.

Jesi li čuo dijete? Molim te, idi pogledaj!

Ovo je čak najgore što partneru možete reći. Naravno da će otići i pogledati plače li dijete, ali to im je frustrirajuće jer seksualni čin nakon toga teško da će se nastaviti istim ritmom. Pokažite mu da vam je zajedničko vrijeme provedeno samo s njim dragocjeno i da vam je prioritet.

Bila sam blizu...

Muškarci vole kad znaju da su vam pružili užitak i da ste dosegnuli vhunac. Kad čuje da ste bili blizu, ali ipak niste bili na vrhuncu, vaš partner pomislit će da vam njegove vještine nisu dovoljno dobre. Ako vam je potreban određeni potez ili reakcija, recite to partneru. Ako ipak niste dosegnuli vrhunac, pojasnite mu da je to potpuno u redu i da ste bez obzira na to uživali. Recite mu da je napravio sve kako treba i da niste razočarani.

Jesi li oduvijek imao taj madež?

Koga to ne bi zabrinulo? Dakle, ne govorite mu to za vrijeme akcije, tek nakon toga ga upozorite ako ste primijetili nešto čudno. Rak kože može se pojaviti na bilo kojem dijelu tijela. Stoga, iako to nije seksi, upozorite partnera.

Više uopće ne razgovaramo

Kažete li to partneru kad on misli da ćete se seksati ili neposredno nakon seksa, on će se osjećati kao da mislite da je s vama samo radi seksa, što nije istina. Naime, poplava hormona koja dolazi nakon seksa muškarce čini pospanima, pa je rasprava o hipotetičkim situacijama koje su vas na početku možda i povezale bolji način za početak ozbiljnijeg razgovora, nego da ga tlačite svakodnevnim svjetovnim stvarima.

Mislim da trebamo krečiti

Treba li uopće objašnjavati koliko je ovo demotivirajuće za muškarca. Radije recite u čemu uživate i što biste želji da vam radi. Ako tijekom seksa mislima lutate, znači da niste previše uzbuđeni. Ako ne zbog njega, učinite to zbog sebe. Promijenite pozu. Želite li doista samo drugu boju kuhinje ili zaslužujete i da vam srce jače zakuca?!

Jesam li se udebljala?

Muškarci misle da ovim pitanjem žene njima manipuliraju i da nema pravog odgovora. Ako vam kaže da ste dobili koji kilogram, bit će drame, a ako kaže da niste, optužit ćete ga da laže. Vaš partner vas obožava u krevetu i u tim trenucima ne istražuje jeste li na pojedinim mjestima dobili koji gram. Ako sami niste zadovoljni svojim trbuhom, suptilno mu ruke premjestite na dio tijela kojim ste zadovoljni.

Reci da sam lijepa

Seks definitivno nije trenutak za takva pitanja. Vaš partner očekuje da mu kažete nešto »vruće«. Radije mu recite što želite da vam radi i što biste vi njemu radili. Muškarci smatraju da su žene koje znaju što žele u krevetu i ne boje se to reći naglas – neodoljive.

Piški mi se

Grčevi, kikotanje i potreba da hitno odete piškiti – sve to je dio seksa i ne treba se sramiti. Trik je u tome da ne ulazite u detalje kad je riječ o fiziološkim potrebama. Najbolji način je da zadržite dozu misterioznosti – barem dok glavni čin ne bude gotov. Jednostavno mu recite: »Vraćam se za minutu.«

Možeš li to učiniti onako kako volim?

Muškarce takva pitanja zbunjuju i stvaraju im opterećenje kao da igraju igru pogađanja. Igra »sramežljivosti« može biti dobra za flert, ali većinu muškaraca to zbunjuje. Stoga takve igrice ostavite izvan spavaće sobe.

Ažurirano ( Petak, 17 Svibanj 2013 13:58 )