• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I NJIMA TREBA POHVALA

ŠTO MUŠKARCI VOLE ČUTI?

Uobičajeno je da muškarci dijele komplimente ženama, ali i obrnuta taktika daje sjajne rezultate. Evo zašto je dobro da hvalite svog muškarca.

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.tportal.hr

Mislite li da muškarci ne razumiju vrijednost komplimenata? Razmislite ponovno! Katkad im bude puna kapa rukovanja, nabacivanja šakama i tapšanja po leđima, a sve što im treba  nježna je riječ i pohvala. Evo što oni najviše vole čuti od svojih partnerica.

Tako si zgodan, volim tvoje ruke…
Jedna je stvar reći muškarcu da dobro izgleda, ali ako mu kažete što ga to čini posebnim, dobit ćete dodatne bodove. Morate mu ponekad podići ego. A ako još pritom nježno dodirnete dio tijela koji hvalite, dodat ćete posebno uzbuđenje svom komplimentu.

Moje te prijateljice obožavaju
Muškarci znaju da prijateljice igraju važnu ulogu u životu njihovih partnerica. Ako prijateljice ne misle da je on dovoljno dobar, mogu čak i sabotirati vezu. Zato kad mu kažete da ga vole i vaše prijateljice, bit će sretan i opušten jer su najgore opasnosti prošle.

S tobom se osjećam sigurno i zaštićeno
Svaki muškarac želi pružiti ženi osjećaj zaštićenosti i sigurnosti pa kad mu to kažete, bit će jako sretan. Muškarac koji vas voli trudi se da se osjećate dobro, tako da mu morate dati do znanja da njegov trud daje rezultate.

Rođen si za taj posao
Prepoznajete li njegove kvalitete u poslu? Ako je vaš odgovor potvrdan, savjetujemo vam da ga glasno pohvalite jer ćete ga učinit ponosnim. Istodobno, to će puno pokazati o vama. Neke su žene impresionirane karijerom ili primanjima muškarca, ali ako pokažete da se divite njegovom znanju i trudu, njegovoj sreći neće biti kraja.

Tvoji frendovi su super
I muškarcima je važno njihovo društvo, a ako žena stalno prigovara na izbor prijatelja, on se neće osjećati dobro. Ne morate se nužno slagati s njegovim prijateljima, ali ako vidite da mu oni čine dobro, primijetite to. Njemu će to biti znak da ga poštujete, kao i njegove izbore.

Obožavam naše zajedničko vrijeme
Ovo je muškarcu veliki kompliment. Zašto? Pokazuje da ga volite ne zbog njegova izgleda, statusa ili novca, nego da vam se sviđa to kakav je čovjek. A za njega je to velika stvar.

Moj tata kaže da sam dobro izabrala
Animozitet između oca i dečka njegove kćeri uvijek postoji i zato je muškarcima iznimno važno dokazati se pred očevima svojih partnerica. Ako shvati da je uspio u tome, bit će presretan. Slobodno mu ovo recite kada primijetite da ga vaš otac zaista prihvaća.

Ažurirano ( Srijeda, 22 Svibanj 2013 10:42 )