• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ZA ČISTI UŽITAK

ŠTO ŽENE MOGU NAUČITI O SEKSU OD MUŠKARACA

I muškarci i žene podjednako vole i žele seks, ali muškarci ipak znaju više uživati. Zašto? Žene su uglavnom više sklone pretjeranim analizama, ali i tome ima lijeka - učite od svojih muškaraca

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.tportal.hr

Dugo se vjerovalo da su muškarci uvijek spremni za seks, a da to kod žena nije slučaj. No sve više istraživanja pokazuje da i muškarci i žene podjednako žele seks. Razlika između muškaraca i žena je u stupnju užitka. Naime, žene vrlo često ne mogu do kraja uživati jer su opterećene pretjeranim analizama. Želite to promijeniti? Evo što možete naučiti od muškaraca.

Ako žele seks, nema prepreka
Za razliku od žena, muškarci kada žele seks ne moraju prvo provoditi pripremne radnje. Žene se neće upustiti u seks ako nisu svježe depilirane ili ako se boje da su se oznojile. Muškarci nemaju takvih problema i njima neće biti problem otići u krevet nakon cijeloga radnog dana i piva nakon posla s prijateljima. Oni se ne zamaraju detaljima, prepuštaju se uzbuđenju i znaju istinski uživati.

Pale se na detalje
Žene se znaju dugo uređivati kako bi uzbudile svoga muškarca. Međutim, činjenica je da muškarce uzbuđuju detalji na koje vi ni ne pomišljate. Primjerice, sjedite zajedno na kauču, vi ste u kućnom izdanju, nagnete se i slučajno otkrijete rame. U tom trenutku njegova seksualnost počne se buditi, a da vi uopće nemate ideju što se dogodilo.

Vole svoje međunožje, baš kao i žensko
Muškarci sa svojim međunožjem imaju blizak odnos i uživaju u njemu. Smatraju da su lijepi te da je sve baš onako kako treba biti. Kod žena je potpuno drukčija priča pa muškarci vrlo često ne mogu shvatiti zašto ona ne želi skinuti gaćice. Njima je potpuno nepojmljivo da prepreka za seks može biti to što niste svježe depilirani. Oni ionako ne obraćaju pažnju na takve sitnice jer vole vaše međunožje kao i svoje.

Užitak bez analize i razmišljanja
Nevjerojatno je o čemu sve žene razmišljaju tijekom seksa. Jesam li debela? Kako mi izgleda trbuh? Vidi li mi se celulit? To su samo neka od pitanja koja se motaju po ženski glavama. Kod muškaraca je situacija potpuno drukčija. Oni se potpuno opuste i uživaju te ne razmišljaju ni o čemu drugome, osim o užitku. Nema analiza i seciranja, isključivo čisti užitak.

Vole kad ih »potaknete«
Ako ga iznenadite i inicirate seks, njegovu penisu trebat će malo više pažnje kako bi bio spreman za sve ono što vi želite. Muškarcima nije problem pokazati da nisu potpuno spremni za seks te da je pomoć žene dobro došla. Žene pak pristaju na seks čak i kada nisu uzbuđene. Trebale bi se ugledati na muškarce te zahtijevati od svog partnera da ih uzbudi tako što će se najprije pozabaviti njihovim klitorisom.

Ažurirano ( Subota, 25 Svibanj 2013 14:22 )