• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


JESTE LI TO TAKO ZAMISLILI?

ZNAKOVI KOJI UKAZUJU DA NIJE RIJEČ O VEZI NEGO SAMO O SEKSU

Vjerovali ili ne, puno je veza između muškarca i žene koje se svode isključivo na seks. Možda je nekome takav odnos sasvim prihvatljiv u nekoj životnoj fazi, ali možda to nije ono što ste zamislili.

E-mail Ispis PDF

Izvor: magazin.net.hr

Važno je da znate prepoznati kad je riječ o vezi, a kad je u pitanju isključivo seks i fizička privlačnost. Na straniciallwomenstalk.com naveli su neke znakove koji upućuju na to da baš i niste u vezi kakvu ste zamišljali.

Viđate se samo onda kad želite seks

Svaki put kad se vidite to je zbog seksa. Mnogi muškarci i žene imaju ovakvu vezu smatrajući da je to prava stvar, a zapravo nije jer je riječ samo o seksu.

Druženja isključivo navečer

On ili ona nazovu kasno navečer pitajući mogu li navratiti do vas ili vi do njih. Mnogi u ovakvim situacijama misle kako je onaj drugi prezauzet, ali to nije istina. Viđate se navečer jer je riječ samo o seksu.

Ne pojavljujete se zajedno u javnosti

Da, ostanak kod kuće je lijepo provedeno vrijeme ponekad, ali postoji čitav divan svijet i izvan spavaće sobe. Ne idete nigdje zajedno jer je riječ samo o seksu.

Ne razgovarate o obitelji i prijateljima

Zapitajte se koliko zapravo znate o osobi s kojom vam je odlično u krevetu? Ako ne raspolažete s nekim važnijom informacijama to je vjerojatno zato jer vas veže samo seks.

Poruke i mailovi seksualnog su sadržaja

Da, čujete se i šaljete si mailove i poruke na dnevnoj bazi, ali što ako su one samo seksualnog sadržaja? Možda zato jer je to jedino što je važno između vas dvoje.

Nema večera, odlazaka u kino...

Svatko od vas vodi odvojen društveni život, sve što imate su vaši susreti na mjestima na kojima je moguć seks i ti susreti uvijek završe seksom.

Ažurirano ( Subota, 25 Svibanj 2013 14:56 )