• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I TO TREBA ZNATI

DOVOLJNO JE SAMO NEKOLIKO MINUTA DA GA OBORITE S NOGU

Nedavna studija provedena na Stanford Universityju dokazala je da je moguće uspostaviti smislen odnos u samo četiri minute. Donosimo nekoliko savjeta kako ćete koketiranjem u samo nekoliko minuta ostaviti nezaboravan dojam.

E-mail Ispis PDF

Izvor: magazin.net.hr

Vjerojatno vam se već dogodilo da ste željeli privući nečiju pažnju i ostaviti dojam, no za to baš i niste imali puno vremena. Primjerice kada u liftu ugledate muškarca za kojeg želite da vas zapazi.

Pokažite svoje lijepe oči

Već kod prvog razgovora gledajte ga duboko i blago u oči. Kao da ga pokušavate razumjeti. Kaže se da su oči ogledalo duše. Jesu li njegove svijetle i nasmijane? Postoji li u njima dobrote i osjećaja? Opustite se i uživajte u iskustvu. Gledajući u njegove oči dopuštate mu i da on vidi vaše, a to je jedan od najbržih načina za povezivanje.

Smiješite se

Izvrstan način da uspostavite kontakt s drugom osobom. Osmijeh će olakšati situaciju za oboje. Bit ćete sretniji, a njemu ćete time prenijeti poruku da ste samopouzdana, pozitivna i dobra osoba, a to su vrlo privlačne osobine koje je teško ignorirati i zaboraviti. Neka vam osmijeh postane navika. Smiješite se što češće na raznim mjestima i među raznim ljudima, tako da ćete se osjećati potpuno prirodno kada se nasmiješite nekome tko vas je zainteresirao.

Budite samouvjereni

Budite sigurni u sebe! Ne zaboravite da ste vi ta koja bira i želi doznati je li taj muškarac uistinu dobar izbor za vas. Imajući na umu da ste dobri baš takvi kakvi jeste i da savršen muškarac za vas negdje postoji doprinijet će vašem samopouzdanju dok razgovarate s osobom koja vas privlači.

Opustite se

Budite ono što jeste i vjerujte u sebe. Ukoliko nije zainteresiran za vas takvu kakvi jeste, onda on definitivno nije dobar izbor. Ne opterećujte se pretjerano ishodom. Ukoliko ste doista dobar tim tada će vas prihvatiti i neće tako lako moći prestati misliti na vas.

Vježbajte ove četiri tehnike iz dana u dan. Kada dođe vrijeme, a imate samo nekoliko trenutaka za ostaviti nezaboravan prvi dojam, bit ćete prirodni!

Ažurirano ( Subota, 25 Svibanj 2013 15:05 )