• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NEMA KRAJA!

OVO JE POPIS MUŠKIH ŽELJA ZA PREDIGRU

Muškarci – da, muškarci! – vape za duljom predigrom, pokazalo je istraživanje. Bez zadrške izjasnili su se i što sve žele da im se u toj predigri radi pa nije naodmet znati

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.tportal.hr

Istraživanje na kanadskom Sveučilištu Brunswick pokazalo je kako su žene bile uvjerene da njihovom partneru odgovara 13 minuta predigre, a muškarci su tvrdili da im je 18 minuta – idealno.

Tim slijedom, izvolite nekoliko zabavnih načina o kojima su se muškarci izjasnili da ih žele u predigri – produljit ćete slatku agoniju i dobiti ga potpuno napaljenog.

Izlazak bez donjeg rublja
Za izlazak na večeru obucite baloner i štikle, i ništa više. Uspjeh vam je zagarantiran, izjasnili su se muškarci.

Štikle po kući
Prošećite se izazovno u štiklama po kući, zavrtite malo guzom i neće vam odoljeti; kažu da ih pali pa zašto ne?

Slatke riječi
Muškarci se izjašnjavaju i da vole čuti »Tako si seksi u toj košulji«, ili jednostavno »Volim te« i potom osjetiti mali liz jezikom u uho pa malo grickanja uške… Od toga se naježe, priznat će.

Grudi po njemu na javnom mjestu
Jednostavno vole kad ih na nekom formalnom mjestu, primjerice na izložbi, gledajući slike okrznete grudima, i to više nego jednom!

Zdravo za gotovo
Dogovor za seks kod kuće uvijek stvara napetost. Muškarci vole kad ih žena nazove i kratko i slatko obavijesti da su djeca zbrinuta preko noći.

Neočekivano gola u krevetu
Kaže da ide spavati, a krpice skida i baca od boravka do spavaće sobe, da bi na krevetu »spavala« nepokrivena i gola.

Viski i svijeće
Znate onu, »muškarci vole kad im se ugađa«, a svijeće uz krevet i viski s ledom u krevetu uz malo čavrljanja zasigurno vodi usijanju.

Igra »prvi put te vidim«
Muškarci su također bili ugodno iznenađeni kad bi sa ženom izašli na večeru, a ona bi se pretvarala da su na prvom, slijepom spoju. Isprva se malo začude, a kad ona »potpunom strancu« počne govoriti što voli u seksu, sve se pretvara u predigru.

Čokoladice po podu ravno do kreveta
Bombonijerice postavljene jedna iza druge počevši već od ulaznih vrata pa do kreveta, očit su znak kamo vas navodi.

Ružine latice
Ružine latice po podu i krevetu zvuče kao otrcana fora, ali muškarci priznaju da je vole, stoga, žene, dajte mu do znanja što vam je na umu i ovim romantičnim potezom.

Grubo bacanje na krevet
Da ih žena zgrabi, baci na krevet i onda se pred njima polako skida – to je još jedna od želja visoko na popisu muških želja za predigru.

Sapunanje ispod tuša
Zajedničko tuširanje ne mora biti dogovorno; muškarci kažu da obožavaju kad ih žena iznenadi »posjetom«.

Seks nakon prvog poluvremena
»Imam odličnu ideju kako preskočiti reklame prije početka drugog poluvremena« nešto je što muškarci vole čuti čak i dok ih drži nogometni adrenalin.

Polagano svlačenje
Muškarci mahom izjavljuju da obožavaju gledati kako se žena izazovno svlači – od podizanja suknjice preko skidanja čarapa do polaganog otkopčavanja gumba na bluzi… pa do spuštanja naramenica grudnjaka s ramena.

Glasna muzika
»Obožavam kad poželi biti divlja, pojača muziku, zgrabi me i navodi na ples«, jedna je od muških želja koje donosi Redbookmag.

Zločeste poruke
Muškarci su priznali da se uzbude već na poruku usred dana: »Želim se …. večeras«. Vole takve poruke, jer znaju da će biti spremna i raspoložena kad se vrate kući s posla, izjašnjavaju se i to ih pola dana drži u napetosti. Poruku mu možete upisati i u planer, kradomice - »Seks u 19 sati«. Kad otvori i pročita, nećete mu izlaziti iz glave.

Zajedničko biranje donjeg rublja
Šoping sa ženama je jedno, ali šoping donjeg rublja sa ženama je nešto drugo – muškarci vole kad im kažete kako želite da vam pokaže što želi da mu obučete. To može biti opijajuće duga predigra.

Cuclanje prstiju
»Jednom, dok smo ležali na kauču, ona mi je uzela ruku i počela ljubiti prste gledajući me u oči. Bilo je više nego jasno što joj je na umu, uživao sam«, prijedlog je jednog muškarca koji valja uzeti u obzir.

Budilica je zazvonila pola sata ranije
Ona je već sinoć odlučila da će ujutro poželjeti seks. Kažete joj da je prerano, a ona samo kratko šapne: »Nije«. Tko bi odolio?

Gledanje u oči
Što god im radile, muškarci vole da ih se gleda u oči (osobito dok doživljavaju orgazam).

Ažurirano ( Utorak, 28 Svibanj 2013 10:00 )