• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


DEBELI, ZAKRIVLJENI, SIĆUŠNI...

PREDNOSTI I NEDOSTACI RAZNIH OBLIKA I VELIČINA PENISA

Iako neki tvrde suprotno, veličina i oblik penisa ženama su važne. Postoje određene percepcije, pretpostavke i prosudbe o nekim veličinama i oblicima penisa. Donosimo vam neke od njih.

E-mail Ispis PDF

Izvor: hot.net.hr

Tema je ovaj put ne samo veličina već i neki od oblika penisa, a navest ćemo nedostatke i prednosti.

Veliki, debeli, dugački, zakrivljeni, sićušni..., sa svakim od njih može biti odlično ako se primjenjuju odgovarajuće tehnike.

BURRITO

Oblik penisa nazvan prema karakterističnom jelu meksičke kuhinje zbog oblika i veličine, naravno riječ je o XXL penisu. Muškarci s takvom opremom ispred svoje buduće partnerice izvade taj gigantski komad mesa ne razmišljajući o tome kakav strah takva veličina izaziva. Iako kod mnogih žena XXL penis izaziva nelagodu i bolan seks, ima i onih koje takav penis obožavaju.

Prednosti: U potpunosti vas ispuni, stvarajući velik pritisak i stimulaciju u svim područjima.

Nedostaci: Muškarci s takvom opremom mogu biti preponosni na svoju veličinu zbog čega može biti agresivan te zaboraviti da vagina treba vremena za zagrijavanje kako bi se rastegnula i kako bi se izbjegnula bol. Seks s muškarcem koji ima velik penis uistinu može biti bolan, a neke žene se mogu toliko bojati kad ga vide da neće htjeti ni pokušati.

BANANA

Baš kao banana na leđima, neki su penisi zakrivljeni prema gore, onako kako se zakrivi kažiprst kad nekoga pozivate.

Prednosti: S obzirom na to da je zakrivljen prema gora ima priliku stalno stimulirati gornji dio vagine, u kojem se nalazi G-točka. To konstantno trljanje može rezultirati vrlo dobrim seksom, čak ako muškarac ima loše tehnike.

Nedostaci: Mnogi muškarci s ovakvim oblikom penisa često su nesigurni, neki se čak i ispričavaju za »nakazan« oblik svog spolnog organa. Banana muškarci, ne morate se ispričavati. Izgled nije uvijek važan. Imate prirodni talent, a da to niste ni znali!

KUKA

Slično, ali suprotno od banane - penis je zakrivljen prema dolje poput kljuna Flamenga.

Prednosti: S muškarcem koji ima ovakav oblik penisa doggy style je odličan jer penis zakrivljen prema dolje u ovoj pozi odlično stimulira G-točku, a dobra je i poza kad je partnerica gore, ali okrenuta licem prema muškarčevim nogama.

Nedostaci: U tradicionalnom misionarskom položaju ovakav penis ne stimulira onako kako bi trebao i nema načina da se to ispravi.

DŽEPNA RAKETA

Možda je malen, ali nemojte ga podcjenjivati.

Prednosti: Kao prvo imajte na umu da su mali vibratori nazvani »džepna raketa« jedni od najprodavanijih na tržištu. Muškarci s malim penisom znaju da imaju veliku konkurenciju i često je to za njih izazov da usavrše svoje tehnike. A što se tiče poza za njih su dobre i misionarska i doggy style. Osim toga, puno su ugodniji za oralni seks.

Nedostaci: Mali penis lako isklizne iz vagine ako par ne prakticira odgovarajuću pozu i ako neke seksualne tehnike nisu dobro savladane. Ako se tako nešto dogodi, jednostavno nemojte tome pridavati puno pažnje, samo nastavite tamo gdje ste stali. Žene tvrde da uživaju u seksu i s muškarcima koji imaju mali penis.

Kao što svaki penis ima svoju osobnost, tako je i s vaginama. Nisu sve jednakog oblika i veličine. No, zahvaljujući raznim pozama i tehnikama, bez obzira na veličinu i oblik, u seksu mogu svi uživati.

Ažurirano ( Četvrtak, 30 Svibanj 2013 10:50 )