• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


SAVJETI ZA ŽENE

SEKS KOJI BISTE TREBALI ISPROBATI PRIJE TRIDESETE

Jeste li se ikada zapitali kakvo je vaše seksualno iskustvo u usporedbi sa seksualnim iskustvima drugih žena? Ukoliko smatrate da vam iskustvo nije dovoljno bogato, donosimo vam listu seks stvari koje morate isprobati do svoje 30. godine

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.tportal.hr

Seksajte se na tabu mjestu
Bilo da strastima podlegnete u svojoj staroj spavaćoj sobi, kući vaših roditelja ili pak na stolu u njegovom ured nakon radnog vremena, odaberite mjesto koje će vam biti posebno erotično te ćete se osjećati »zločesto« zbog onoga što činite.

Naučite kako sami sebi priuštiti orgazam
Naime, što ste vještiji u tome da si sami priuštite orgazam, to ćete bolje i jasnije znati što vas točno uzbuđuje te ćete to znati partneru reći i pokazati.

Igra uloga
Možda zvuči već kao izlizana fora, no ako odaberete dobre uloge, ova igra mogla bi poprilično zagrijati vaš uspavani seksualni život. Mogućnosti izbora uloga su nepresušne, tako postoji i više nego dovoljno prostora da ostvarite sve svoje fantazije, piše Glamour.com.

Gledajte pornić
Iako se još uvijek smatra da su za porniće prvenstveno zainteresirani muškarci, činjenica je da i veliki broj žena voli filmove za odrasle. Pornići su sasvim zgodna stvar prilikom masturbacije ili pak seksa s partnerom te će vam možda dati i poneku novu ideju što biste mogli isprobati tijekom seksa.

Točno mu recite kako da vas zadovolji
Muškarci nisu vidoviti, pa ako želite da nešto napravi, morate mu to i reći. Ako želite da ubrza tempo, da se pomakne u lijevo ili jednostavno nastavi to što je i radio, jednostavno mu recite.

Lisice
Pitate se što par lisica može učiniti po pitanju kvalitete vašeg seksualnog života? »Puno toga«, tvrdi seks stručnjakinja Lora Somoza. Dopuštanje partneru da uživa u vašem tijelu dok ležite posve mirno može vam pružiti neočekivano zadovoljstvo. A ne treba niti zanemariti činjenicu da dopuštanje partneru da preuzme potpunu kontrolu u vezi gradi povjerenje i jača vezu.

Seks na brzaka
Iako su predigra i odvajanje vremena za seks važan element u seksu, prepuštanje strastima na brzaka ima posebnih čari. Kada nemate dovoljno vremena ili se pak žurite, odvojite nekoliko minuta za čistu strast – strgnite mu odjeću, bacite se jedno na drugo i prepustite se. Nakon takvog seksa na brzaka oboje ćete jedva čekati da se navečer vratite doma i sve ponovite.

Gledajte se dok masturbirate
Muškarci su vizualni tipovi, a ukoliko mu dopustite da vas gleda dok masturbirate, sigurno će mu zavrtjeti od silnog uzbuđenja. Osim toga, gledanje partnera dok masturbira može biti i posebno iskustvo za vas i otkriti što i kako voli te to znanje iskoristiti idućom prilikom.

Inicirajte seks
Tko kaže da uvijek muškarac mora inicirati seks? Ukoliko priželjkujete seks, ne morate čekati da on poduzme prvi korak. Značajno ga pogledajte, povucite za majicu i odvucite u spavaću sobu.

Seks na otvorenom
Nema razloga da seks strogo povezujete s krevetom. Za vrijeme šetnje prirodom ili pak dok uživate u osamljenoj uvali, šteta je ne iskoristiti priliku. Osim toga, ne treba zanemariti ni uzbudljivost seksa u automobilu.

Vještina oralnog seksa
Bez obzira koliko ste dobri u seksu, znanje oralnog seksa svakako je na cijeni. Glavno pravilo je da se ne smijete ustručavati, budite nježni i pitajte ga što mu paše, a što ne.

Ples u krilu
Seksi igrice uvijek su dobro došle u spavaćoj sobi, a ukoliko mu poželite potpuno pomutiti razum, odjenite izazovno donje rublje i haltere, pustite prigodnu glazbu te mu priuštite iskustvo koje će teško zaboraviti.

Seks igračke
Eksperimentiranje u seksu je uvijek dobro došlo, stoga ako priželjkujete u krevet ponijeti vibrator ili neku drugu igračkicu, predložite to svom partneru. Takve vruće igrice sigurno će doprinijeti kako vašem, tako i njegovom zadovoljstvu.

Vodite ljubav
Potpuno se prepustite osjećajima i uživajte u pravom romantičnom seksu, koji uključuje neprestani kontakt očima, nježne riječi i dodire.

Ažurirano ( Subota, 01 Lipanj 2013 12:22 )