• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


METROSEKSUALNI TREND

SVIĐAJU LI VAM SE MUŠKARCI KOJI DEPILIRAJU PRSA?

Muškarci danas vole imati glatka prsa bez ijedne dlačice pa ih svaki peti i depilira

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.tportal.hr

Čini se da je depiliranje prsa postalo pravi trend među muškom populacijom. Nekada su to činili samo slavni muškarci, a danas to čini svaki peti, otkriva najnovije istraživanje. Najviše njih prsa brije, a oni malo hrabriji čupaju ih voskom.

Ne tako davno na cijeni su bili mačo muškarci dlakavih prsa, ali taj je imidž očito otišao u prošlost. Muškarci danas vole imati glatka prsa bez ijedne dlačice. Čini se da nisu usamljeni u tomu jer je jedno prijašnje istraživanje pokazalo da i 66 posto žena voli muška prsa bez dlaka.

Trend glatkih prsa već je odavno aktualan među nekim sportašima, posebno plivačima. Kako su pokazala istraživanja, za njih je to dobro jer im pomaže da ostvaruju bolje sportske rezultate. A što je s ostalim muškarcima?

Izgleda da je većina njih prigrlila metroseksualne trendove pa je briga za izgled vlastita tijela postala apsolutni imperativ. U skladu s tim razvila se i industrija za ljepotu muškaraca pa se sada često mogu sresti i muškarci u salonima za uljepšavanje.

»Metroseksualci su danas normalna pojava. Mladim muškarcima potpuno je normalno da se brinu za svoje tijelo, odlaze u teretanu, paze što jedu, mažu se kremama, depiliraju se… Onda im je u konačnici i stalo da svi vide koliko su truda uložili u svoja tijela«, pojasnio je Mark Simpson, autor knjige »Metrosexy« koja govori o rastućoj muškoj fascinaciji fizičkim izgledom.

Ažurirano ( Četvrtak, 06 Lipanj 2013 11:23 )