• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


BESPRAVNA GRADNJA U ROVINJU

SWINGERSKI RAJ DOBIVA BAR I LEŽALJKE ZA SEKS

Ono što se činilo kao novinarska patka, uskoro će, po svemu sudeći postati stvarnost. U uvali između brda Monsena i zaštićene plaže Punta Križa niču objekti koji bi trebali nadopuniti ponudu nečega što se na brojnim internetskim stranicama reklamira kao legalni swingerski raj koji će raditi »danju i noću«.

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.tportal.hr

Već se navode i cijene iznajmljivanja ležaljki od 20 do 45 eura, piše Glas Istre

U uvali, na dvije parcele od pet tisuća kvadrata, koje su od jedne rovinjske obitelji kupili ili iznajmili ruski investitori, radovi su u punom jeku. Put do uvale je zatvoren, a li se s mora može vidjeti da se diže montažni objekt, beach bar. Uz to sređuje se terasa i uređuje okoliš.

Prema pisanju Glasa Istre, kojem su to dojavili građani, za budući swingerski raj u Rovinju se izrađuju ležaljke za parove s baldahinima, nešto poput onoga u seriji o Sulejmanu Veličanstvenom. To je, uz posrednu promidžbu – samo za odrasle – ključan dokaz da će se na Punti Križa opet orgijati. Ovoga puta na nečem udobnijem od golih stijena.

Predstavnica ruskih investitora kazala je kako je beach bar trebao biti otvoren prošle subote, ali da će, zbog kašnjenja radova, biti uskoro.

Ivan Begić, gradski pročelnik za urbanizam, rekao je pak da je riječ o nedozvoljenoj gradnji bez i jednog dokumenta zbog čega je poslana inspekcija koja je utvrdila stanje na terenu, ali će se njihova proučavanje predmeta otegnuti zbog velike količine predmeta koje imaju.

Ažurirano ( Četvrtak, 20 Lipanj 2013 09:53 )