• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


TAJNE MEĐUNOŽJA

KAKVI OBLICI I VRSTE VAGINA POSTOJE

Slično kao i otisak prsta, ne postoje dvije posve iste vagine. Nažalost, slično kao i po pitanju izgleda, žene znaju biti prilično nesigurne po pitanju izgleda svoje vagine. Od opisa kao što je »preuska vagina« ili pak »preširoka vagina« pripadnice ljepšeg spola ne znaju što misliti. No činjenica jest da muškarci o vaginama imaju vrlo slično mišljenje, kao i one o penisima.

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.tportal.hr

Uža vagina
Ovaj tip vagine vrlo često imaju vrlo vitke, mršave i građom sitnije žene. Ovaj oblik vagine od ostalih nešto je uži i koščatiji od ostalih oblika vagine. No ono što je itekako uzbuđujuće kod ovog oblika vagine njezina je čvršća forma koja osigurava senzacionalno seksualno iskustvo, a uži oblik omogućuje snažnu stimulaciju. Iako ovaj oblik vagine obično obećava sjajan seks, u nekim slučajevima može izazvati neugodan osjećaj u slučaju nešto osjetljivijeg penisa.

Vagina debljih usmina
Jednostavno rečeno, ovaj tip vagine ima nešto deblje usmine od prosjeka. Punije usmine odmah privlače pažnju te pomalo strše. No upravo taj izgled navodi muškarce na češći oralni seks i pružanje nezaboravnog iskustva partnerici. Muškarci tvrde kako ih ovaj oblik vagine jako uzbuđuje, a i sama penetracija i pronalazak »pravog puta« s ovim oblikom vagine znatno je olakšan.

Vagina s izbočinama od depilacije
Njegovanje određene frizure »tamo dolje« svakako je poželjno, no čak i kada posebnu pažnju posvećujete depiliranju, oblikovanju frizure i uređivanju, ponekad se nezgode jednostavno dogode. Naravno, muškarci uvijek primijete kada žena ulaže truda na uređivanje i održavanje besprijekorne frizure »tamo dolje«. Urasle dlačice nisu rijetka pojava, no na sreću postoje načini kako ih spriječiti. Dosljedna depilacija te hidratizacija tog područja mogu uvelike pomoći.

Šira vagina
Činjenica je da se prilikom seksualnog uzbuđenja vagina u određenoj mjeri proširi, no ta »širina« zavisi od osobe do osobe. Međutim, šire vagine koje pružaju jednostavan ulazak prilikom seksa nerijetko znaju zabrinjavati muškarce koji se lako zabrinu kako njihova »oprema« jednostavno nije dovoljno velika.

Višak kože
Ova tip vagine vagina odlikuje višak kože, koja je često neelastična i klonula. Iako žene ovaj izgled vagine zna mučiti, nema razloga za brigu. Naime, kako piše Yourtango, uobičajena zabluda je da ovaj tip vagine izgleda staro i umorno ili pak kao da ste nedavno skinuli velik dio viška kilograma. Međutim, muškarce doista ne smeta taj višak kože, stoga nema razloga za zabrinutost.

Neuređena vagina
Tip ste osobe koji voli ugodu i opuštenost, a to se vidi i na vašoj vagini. Naime, uzgajate prirodnu frizuru »tamo dolje«, a britvicu držite što dalje. U većini slučajeva muškarci nemaju problema s prirodnim i netaknutim izgledom ženskih vagina, a nedavna istraživanja pokazala su i kako puno muškaraca preferira upravo uredne prirodne frizurice u usporedbi s brazilskom depilacijom. Međutim, treba imati na umu kako je pronalaženje određenih točaka koje rezultiraju velikim zadovoljstvom malo teže kod prirodnih frizurica, stoga, ako su vam dlačice prilično dugačke, depilacija ne dolazi u obzir, možete uzeti u obzir samo lagano šišanje.

Uska vagina
Ovaj tip vagine odlikuju uskih zidovi, koji izgledaju kao da se potpuno zatvaraju. Uzak ulazak u ovaj oblik vagine omogućava senzacionalan osjećaj, a djeluje pozitivno i na muškarčevo samopouzdanje. Muškarci se u ovome slučaju ne moraju brinuti o veličini svoje »opreme«, a uzak oblik ovog tipa vagine daje im osjećaj kao da je oblikovana baš po njihovoj mjeri.

Ispupčena vagina
Kod ovog tipa vagine klitoris je ispupčen i vrlo lako uočljiv te ga se može naći bez puno muke. Prpošan i ispupčen klitoris muškarcima je prilično primamljiv, a kako piše YourTango, kod ovog oblika vagine i orgazam je često lakše postići.

Ažurirano ( Subota, 22 Lipanj 2013 11:31 )