• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


TKO BI POMISLIO!

ŠTO DONJE RUBLJE OTKRIVA O NJEMU

Čini se kako gotovo svaki muški časopis ima članak koji govori o tome što žensko donje rublje otkriva o ženi, no što je s muškarcima? Nosi li vaš muškarac bokserice, obične gaćice ili pak tange i što odabir donjeg rublje otkriva o njemu?

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.tportal.hr

Široke bokserice
Muškarac koji nosi dječačke bokserice šireg kroja često ukrašene šarenim printom ili crtežima likovima iz crtića, isti je onaj muškaraca koji će pojesti komad stare pizze koji je naručio njegov cimer, nikada nema toaletnog papira u stanu te smatra da su dezodorans i parfem precijenjeni. Drugim riječima, ovaj muškarac je pravi dječak te u srcu još uvijek ima 11 godina, piše Huffington Post.

Uske bokserice
Ovaj muškarac se nalazi u sredini – dobro zna kada i kako biti elegantan, ali i kada je sasvim u redu biti posve opušten. Vjerojatno je tek ponovno počeo vježbati te dobro zna da gaćice ne smiju imati nabore. Kratko i jasno: on dobro zna što žene žele i vole, on je pravi san svake žene.

Obične gaćice
Ovo je muškarac koji jednostavno ne može ostaviti prošlost iza sebe i uživati u lijepim stvarima koje mu se događaju. Obične gaćice vjerojatno je počeo nositi još kao dječak i nije baš sklon promjenama. Ovaj tip muškog donjeg rublja također je ono koje najčešće povezuje s očinskim figurama.

Ne nosi donje rublje
Nenošenje donjeg rublja rijetko kada je povezano sa seksipilom. Veća vjerojatnost je ta da ne voli prati rublje. A lagano je zaključiti je da, ako nema vremena za pranje rublja, vjerojatno nema vremena ni za neke druge stvari, na primjer za tuširanje.

Tange
Ova tip muškarca se voli pokazivati i isticati. Muškarci se obično za tange odluče kako bi ili istaknuli svoju oblikovanu stražnjicu ili pak ispod uskih hlača eliminirali eventualne tragove donjeg rublja. Međutim, valja imati na umu da žene više vole vidjeti tragove bokserica ispod traperica nego tange.

Ažurirano ( Subota, 29 Lipanj 2013 15:37 )