• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


AKO VOLITE SEKS!

ŽELITE SE BOGATO UDATI? RAZMISLITE PONOVNO...

Najnovije istraživanje pokazalo je da su muškarci s niskim i srednjim plaćama vjerniji i bolji u krevetu

E-mail Ispis PDF

Izvor: hot.net.hr

Ako vam je cilj bogato se udati, trebali biste razmisliti ponovno, jer je posljednje istraživanje Centra Pew Research pokazalo da su muškarci s niskim i srednjim plaćama emotivno dostupniji, vjerniji i - što je najvažnije - bolji u krevetu.

Glavni aduti muškaraca s manje novca su sreća, vjernost i orgazmi. Tim se fenomenom bavio i profesor Adam Galinsky sa sveučilišta u Chicagu koji je na temelju rezultata ovog istraživanja zaključio da će žene biti sretnije sa »siromašnim« muškarcima jer su oni manje licemjerni u usporedbi s bogatim.

Muškarci s niskim i srednjim primanjima ljubazniji su kada je u pitanju upoznavanje novih ljudi za razliku od bogatijih muškaraca, piše časopis Psychological Science.

Kada su autori ovog istraživanja promatrali snalaženje bogatih i siromašnih muškaraca u društvu novi osoba, primijetili su kako je potonja grupa češće koristila osmjeh i kontakt očima kao jedno od sredstava komunikacije, a i općenito su bili raspoloženiji za razgovor.

S druge strane, pokazalo se kako su bolja primanja dolazila u paketu s grubim i bahatim ponašanjem. Muškarci slabijih primanja više se socijalno angažiraju jer na taj način pokušavaju uspjeti, dok su osobe boljeg statusa već na svom cilju i vrlo često smatraju da im ne trebaju nova poznanstva.

Ažurirano ( Srijeda, 03 Srpanj 2013 16:33 )