• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


SVE JE LAKO KAD SI MLAD

ŠTO GARANTIRA SEKS AKO IMATE 25, ALI NE I 35 GODINA

Samo zato što su neke stvari funkcionirale kad se imali 20, ne znači da će funkcionirati i nakon što proslavite 30. rođendan. Ovo se pogotovo odnosi na situacije kad je seks u pitanju. Evo o čemu je riječ.

E-mail Ispis PDF

Izvor: hot.net.hr

Nešto se dogodi između ranih 20-ih i ranih 30-ih, te muškarac promijeni stav prema ženama i pristup. Stvar je jednostavna – ono što vam je garantiralo seks s 25 godina, s 35 neće proći. Ove primjere naveli su muškarci, a sami su se uvjerili da je tako.

Neshvaćeni ste

To što ste u ranim dvadesetima bili drugačiji i potpuno neshvaćeni, kod većine vam je možda donijelo etiketu svojevrsnog umjetnika, a na takve mnoge padaju. I seksaju se s njima. Biti takav i neshvaćen u tridesetima i nije neka fora, barem ne ženama.

Sa sobom uvijek nosite gitaru

Ljeto, more, vino, zalazak sunca, vi, gitara i mnoštvo curetaka uvijek spremnih na dobru pjesmu i seks s gitaristom. Dobar recept u dvadesetima, ali ne i u tridesetima.

Što više žena – to bolje

Ako ste prije bili glavna faca zbog broja žena s kojima ste spavali, što ste stariji, ta će vam brojka stvarati sve više problema, pogotovo ako se hvalite na sva zvona.

Zanimanje konobar

Zgodan konobar koji ima 20 godina plijenit će pažnju mnogih pripadnica ljepšeg spola i mnoge će s njim htjeti puno više od gledanja, ali zgodan konobar koji ima 30 godina bit će dobar samo za gledanje, sve ostalo, uključujući seks, teško da će doći u obzir.

Laganje o godinama

Čini se da je sasvim u redu lagati da imaš 27 ako imaš 23 godine, ali prema iskustvima nekih muškaraca koji su bili željni seksa, a imali su 35 i lagali o godinama, to im nimalo nije išlo u prilog. U jednom trenutku života laganje o godinama postaje problem.

Barske tučnjave

Nekad davno zaštitile bi vas sve cure iz bara ako biste ste potukli. Danas ćete biti okarakterizirani kao agresivac, a ne kao faca. Puno toga je lakše kad si mlad, zar ne?

Ažurirano ( Ponedjeljak, 08 Srpanj 2013 14:40 )