• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


STAVILI NA PAPIR I STISNULI RUKE: DEČKI ODLUČILI DIJELITI DJEVOJKU

Budući da se niti jedan nije htio povući, ali i da je dama izjavila kako ih jednako voli i želi u svom životu, dečki su došli do rješenja koje je izazvalo pravnu nedoumicu...

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.24sata.hr

Kako se zbog nje više ne bi svađali i tukli, Kenijci Sylvester Mwendwa i Elijah Kimani potpisali su ugovor u kojem stoji da će odsad izabranicu svog srca, samohranu majku dvoje blizanaca, dijeliti u smjenama.

Tako će s njom u njezinoj kući živjeti malo jedan, malo drugi, a u ugovoru stoji i to da će ravnopravno odgajati i financirati njezinu djecu, kao i njihovu ukoliko s kojim od njih (ili obojicom, naravno) u budućnosti ostane trudna.

Mwendwa i Kimani iz Bombolulua su s istom djevojkom bili više godina a da nisu znali jedan za drugog, pa kad su nedavno konačno shvatili da se nalaze u ljubavnom trokutu, započeli su rat.

Budući da se niti jedan nije htio povući, ali i da je i fatalna dama izjavila kako ih jednako voli i želi u svom životu, Mwendwa i Kimani su došli do rješenja koje je izazvalo pravnu nedoumicu.

Naime, poligamija je u Keniji dopuštena zakonom, ali pravni sustav kao zajednicu nije predvidio i poliandriju. Zato će momci morati dokazati da je takva vrsta veze nešto što već postoji u sredini iz koje dolaze, pa će tek potom država takvoj zajednici moći dati zeleno svjetlo.

Najmlađi junak priče ima 25 godina, najstariji 31 godinu, a identitet djevojke su mediji odlučili ne objaviti budući da lokalno stanovništvo nije oduševljeno njihovim rješenjem

Ažurirano ( Petak, 30 Kolovoz 2013 10:44 )