• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


RAZOTKRIVANJE

PET STVARI O MASTURBACIJI KOJE VAM ON NIKAD NEĆE PRIZNATI

Masturbacija je mnogim muškarcima omiljena razbibriga koje se ni pod koju cijenu ne bi odrekli. Čine to na raznim mjestima koristeći neobična pomagala. I dobro čuvaju svoje tajne

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.tportal.hr

Mi vam otkrivamo pet stvari o masturbaciji koje vam on neće priznati, a sigurno ih je radio.

Svi su barem jednom bili uhvaćeni dok su uživali u solo seksu

Dogodilo im se barem jednom da su bili neoprezni, da im je u sobu ušao cimer, netko od rođaka. Da su bili preglasni. U vrtlogu uzbuđenja zaboravili su na oprez i bili uhvaćeni.

Probali su masturbirati čudnim stvarima

Ljudi su znatiželjni po prirodi pa se nemojte začuditi ako primijetite da vam nedostaje mlijeka ili ulja za tijelo. Pogledajte u kupaonicu, u kuhinju. Primijetit ćete da ima puno skliskih i tako privlačnih »podmazivača« za eksperimentiranje. Budite sigurni da ih je on većinu isprobao u solo seksu.

Za poticaj im služe razni stimulansi

Internet je bogatstvo vizualnih stimulansa. No ako nemaju vremena za surfanje, muškarcima će kao predložak odlično poslužiti katalog donjeg rublja. Ukoliko im on nije pri ruci,  zadovoljit će se i slikama iz nekih drugih časopisa. Za njih vrijedi pravilo »show must go on« pa će pronaći inspiraciju gdje god treba.

Svi su oni to radili na nedopuštenim i čak ilegalnim mjestima

Bilo je samo pitanje vremena, prilike, ali svi su to učinili na nekom od ovih neobičnih mjesta. U stanu cure dok je ona u njemu, u krevetu koji istovremeno dijele s nekim drugim, u prostoriji u kojoj ima i drugih ljudi, u avionu, vlaku, knjižnici, u automobilu. Garantiramo da je solo seks prakticirao barem na jednom od ovih mjesta.

Učinili su to prije izlaska s vama

Ostavio vas je da čekate dok ne obavi posao. Možda ste išli na večeru, u kino, tulum, no budite sigurno da je jednom prvo »obavio« posao, a onda došao po vas u zajednički izlazak.

Ažurirano ( Petak, 27 Rujan 2013 18:20 )