• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NEĆE VAM ODOLJETI

SEKSI IZNENAĐENJA KOJA ĆE GA OBORITI S NOGU

Spontana iznenađenja u krevetu ugodno će iznenaditi svakog muškarca jer su zabavna i razbijaju kolotečinu u vezama

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.tportal.hr

Nedostaje li vam neka nova ideja kako opet rasplamsati strasti u vezi, probajte barem jedno od ovih iznenađenja koja će se sigurno svidjeti vašem muškarcu.

1. Odvedite ga u krevet na cijeli dan

Ugasite mobitel i uvucite se u krevet s dragim preko dana. Jednostavno mu recite da ove subote nećete čistiti, ići u grad niti obavljati bilo kakve druge obaveze, već ostati u krevetu s njim.

2. Dajte mu ljubavni zadatak

Želite li nešto poduzeti već danas, pošaljite mu sms ili e-mail i naredite da vam napiše deset mjesta na tijelu gdje vas najradije ljubi ili pet mjesta na kojima će voditi ljubav s vama još večeras. To će kod oboje izazvati seksi iščekivanje i uzbudljiviji seks.

3. Otkrijte mu tajnu

Imate li seksi igračke i osjećate da ste oboje spremni za taj korak, otkrijte mu tajnu i pokažite što imate. Bit će iznenađen, možda i šokiran u prvom trenutku, ali sigurno ćete uzburkati strasti u krevetu.

4. Postanite tajna obožavateljica

Uvriježeno je mišljenje da muškarci trebaju na razne načine iznenaditi svoje partnerice, ali zašto za promjenu vi ne biste iznenadili njega? Imate puno mogućnosti od toga da ga dočekate u omiljenoj haljini kada dođe kući, pripremite romantičnu večeru ili pak oživite neki interni događaj koji će vas oboje podsjetiti zašto ste zajedno.

5. Deset za pamćenje

Nakon večere ga pozovite u sobu i dočekajte u seksi kompletu donjeg rublja s čokoladom pa recite da je vrijeme za posljednji slijed jela – desert.

6. Pronađite plažu za dvoje

Došlo je proljeće, a ljeto će biti prava prilika da pronađete skrivenu plažu i pozovete ga na kupanje bez kupaćih kostima. Osim što će biti ugodno iznenađen, cijenit će što ste preuzeli inicijativu i organizirali tako romantičnu gestu.

7. Pripremite mu kupku

Uz mirisne mjehuriće i soli za kupanje topla kupka idealna je predigra. Pripremite sve unaprijed pa ga pozovite i dočekajte goli u kadi.

8. Organizirajte odmor

Bez obzira na to možete li pobjeći negdje samo na jedna dan, iznenađenje s odlaskom na s odmor uvijek je pun pogodak. Imate ćete svu njegovu pažnju, nježnost i priliku za neobuzdani seks.

Ažurirano ( Četvrtak, 03 Listopad 2013 14:07 )