• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


SEKSI AKCIJE KOJE TREBA IZBJEGAVATI

ZVUČI NAPALJUJUĆE, ALI U PRAKSI SE MOŽE PRETVORITI U KATASTROFU

Što mislite o seksu u automobilu? To vam je uzbudljivo ili ste pokušali pa vas je brzo prošla volja? Puno je seksi akcija koje u teoriji zvuče odlično, ali u praksi su prava katastrofa, a ne nešto što ćete željeti ponoviti.

E-mail Ispis PDF

Izvor: hot.net.hr

Evo popisa seksi akcija koje bolje funkcioniraju u teoriji nego u praksi.

Ogledala u spavaćoj sobi

Ogledala nam omogućavaju svojevrsni voajerizam u spavaćoj sobi i u teoriji to zvuči lijepo, ali... Umjesto da se fokusirate na seksi partnerovo/partneričino tijelo, vjerojatno ćete imati grižnju savjeti zbog svih onih neodlazaka u teretanu, loših izgovora i pustošenja hladnjaka u kasnim večernjim satima. A to je brz način da izgubite volju za seksom.

Seks u tuš-kabini

Seks u tuš-kabini je vrlo teško izvediv. S obzirom na veličinu tuš-kabine, poze koje omogućavaju penetraciju vrlo su ograničene. Zapravo, jedino se može primijeniti stajaća poza, a to nije lako niti je seksi. A još je i vrlo sklisko te biste lako mogli pasti. U svakom slučaju, budite jako oprezni i što god radili, pazite da voda ne bude hladna.

Seks u kadi

Iz nekog razloga, mnogima je pjenušava kupka vrlo uzbudljiva i mami na seks. Možda zato što se u mnogim filmovima u kupkama odigrava akcija. Ali to je samo u filmovima. Evo što ustvari možete očekivati: vruća voda plodno je tlo za bakterije, jako je teško zauzeti odgovarajući pozu, a da bude udobno i njoj i njemu, a šljapkanje, prskanje i voda... da dalje ne nabrajamo.

Masaža uljem

Ovo je još jedna česta seksualna maštarija, pogotovo onih koji su imali priliku uživati u profesionalnoj masaži. Ulje tijelu daje lijep sjaj, sve je sklisko i smanjeno je trenje. Zvuči lijepo, zar ne? Nažalost, ulje ima strašan okus, osjećat ćete se kao da ste se preznojili u nekoj sauni, a svaki put kad se tijela spoje, čut će se onaj neugodan zvuk.

Seks na plaži

Ova je fantazija tipičan stereotip. Nešto je tako romantično u seksu na plaži, vi i zvijezde na nebu. Ali problem je pijesak. Svugdje se zavuče, ali svugdje! A zbog toga bi netko mogao početi prigovarati, a to može upropastiti seks. Zamislite da penis trljate o brusni papir, a s pijeskom je otprilike tako.

Snimanje kućnog pornića

O da, oduvijek ste bili skloni performerskim akcijama. Koliko komplicirano može biti seksanje s atraktivnom partnericom ispred kamere? Možda je vrijeme da i vi snimite kućni pornić. I, zapravo, zanimljivo je tijekom snimanja, ali nevolje dolaze kasnije. Možda vam se uopće neće svidjeti kako to izgleda dok se seksate, možda ćete se razići s tom osobom i što onda? Možda snimka završi tamo gdje ne bi trebala... I nemojte misliti da se to vama ne može dogoditi.

Poza 69

Zar ne zvuči odlično, pogotovo za one parove koji uživaju primati i pružati oralni seks! Ovom pozom ubit ćete dvije muhe jednim udarcem. No, problem je u tome što se u ovoj pozi teško opustiti i uživati, a sve će na kraju završiti i s ukočenim vratom.

Ažurirano ( Četvrtak, 24 Listopad 2013 16:33 )