• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


U BOSNI OPERACIJA GRUDI NIKAD JEFTINIJA

Velika kriza i opće siromaštvo u Bosni i Hercegovini natjeralo je liječnike u privatnim klinikama da snize cijene svojih usluga, što se posebno odnosi na zahvat operacije grudi.

E-mail Ispis PDF

Požele li tko operaciju povećanja grudi u Bosni i Hercegovini će im to biti omogućeno po dvostruko nižoj cijeni od uobičajene.

Kako prenosi sarajevski »Dnevni avaz«, privatna kirurška klinika »Bosanes« sa sjedištem u Sarajevu odlučila je ženama  ponuditi navedenu operaciju za svega tri tisuće konvertibilnih maraka (oko 12 tisuća kuna), umjesto uobičajenih šest tisuća KM (oko 24 tisuće kuna).

Vlasnik navedene klinike Mirsad Alić, inače specijalist anesteziologije i reanimacije usporedio je njihove nove cijene sa Hrvatskima, ističući da kod nas takva operacija stoji sedam i pol tisuća KM (oko 30 tisuća kuna).

Ova akcija u klinici »Bosanes« započela je početkom ožujka, a traje sve do kraja svibnja.
No, unatoč ovoj iznimno povoljnoj ponudi, Alić ističe da je iznimno nezadovoljan sa odazivom, budući da su se javile samo dvije pacijentice koje su i podvrgnute operaciji.

-Imamo mnogo poziva zainteresiranih žena koje bi se podvrgle ovakvim zahvatima, no njihov dolazak izostaje - kaže Alić koji shvaća da je ova izrazito niska cijena i dalje previsoka za gotovo sve zainteresirane u BiH, te poziva žene iz svih okolnih zemalja koje se žele podvrgnuti ovoj operaciji.

-A u stvari se naplaćuje samo potrošni materijal, troškovi amortizacije i cijena implantata - žali se Alić te tvrdi da zaposlenici ovakve zahvate rade besplatno, te da se koriste najkvalitetniji umetci, sa doživotnim jamstvom sa kojima nema opasnosti od pucanja.

Ažurirano ( Subota, 07 Lipanj 2014 14:50 )